Eurodiet

Izgubite suvišne kilograme nakon blagdana uz revolucionarnu i savršenu Eurodiet metodu.

Božić i Nova godina su iza nas, stigla je 2013., ali s njom je stiglo i nekoliko kilograma viška. Slasna purica, odojak, mlinci, sarma, visokokalorični kolači i na sve to malo vina – blagdansko prejedanje učinilo je svoje. Odraz u ogledalu, probavni problemi i loše raspoloženje alarm su za akciju! Suvišne kilograme skinite uz inovativnu metodu mršavljenja i zdravog življenja – EURODIET!

Svake godine isti scenarij – blagdanski stolovi puni najukusnije hrane kojoj ni oni najizdržljiviji ne mogu odoljeti. Već tradicionalno, jede se i pije u neumjerenim količina zbog čega kasnije često slijede rigorozne i po zdravlje štetne dijete. Sve ne bi li se izgubilo onih nekoliko kilograma koje smo prikupili tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana. No sada postoji rješenje – u Hrvatsku je stigla inovativna metoda mršavljenja poznatija kao Eurodiet metoda. Izgubite i vi višak kilograma bez strogih dijeta i sličnih metoda koje iscrpljuju organizam. Živite zdravo uz pomoć Eurodiet programa!

Eurodiet metodu osmislila je grupa liječnika u jednoj od prvih kompanija koja je istraživala mogućnosti da se pomogne u tretmanu pretilih pacijenata, Protein System SA. Eurodiet je profesionalno i medicinski nadziran program upravljanja težinom. Eurodiet je sustav prehrane i životnih navika u kojem se gubi suvišne kilograme, a sve to uz uživanje u hrani, a ne izgladnjivanje.Visoka količina proteina u Eurodiet proizvodima dobivena je iz različitih izvora. Rezultati dolaze vrlo brzo, no kako bi ostali dugoročni, potrebno je pridržavati se savjeta i uputa danih od stručnih osoba.

„Eurodiet je metoda mršavljenja koja je sve popularnija u svijetu jer se oslanja na stručne savjete, zdrave namirnice bogate proteinima, uključuje bavljenje fizičkim aktivnostima uz svakodnevno konzumiranje 1,5 litre vode . Naš program prolazile su i brojne javne osobe, a sve se svodi na to da zdravom i balansiranom prehranom dolazimo do željenih rezultata. Ono što je najvažnije, uz Eurodiet nećete osjećati glad i iznemoglost, ali ćete zato zdravo gubiti suvišne kilograme bez gubitka mišićne mase. To je metoda koju je lako slijediti zahvaljujući širokom rasponu proizvoda s visokim postotkom proteina unutar jednostavnog programa“, rekla je Valentina Koch, brand manager tvrtke

Inovativna Eurodiet metoda sastoji se od četiri faze.

Prva faza traje najmanje 2, a najviše 4 tjedna. U njoj se koristi proteinska prehrana bazirana na proteinima visoke biološke vrijednosti koji štite mišiće, kosti i srce od oštećenja tijekom intenzivnog gladovanja. Uz njih su pridodani vitamini, minerali i polinezasićene masne kiseline. Čitavo vrijeme tijekom korištenja Eurodiet proizvoda čovjek osjeća potpunu sitost.

Druga faza traje između 4 i 8 tjedana, a oslanja se na selektivniju prehranu što znači da se upotpunjuje s dva obroka povrća i jednim proteinskim obrokom (krto meso, jaja, riba) koji se, uz Eurodiet obroke, samostalno pripremaju.

U trećoj progresivnoj fazi, u obroke se postupno uvodi hrana s više ugljikohidrata. U toj fazi zbog toga se mora početi i redovito vježbati.
U posljednoj četvrtoj fazi, fokus je na uravnoteženoj prehrani, uz povećanje stupnja vježbanja i u količini i u intenzitetu, a sve s ciljem da se očuva postignuta tjelesna težina.

“Eurodiet prehranu mogu koristiti svi koji žele izgubiti na težini ili se žele hraniti uravnoteženo. Trajanje svake faze je isključivo individualno i ovisi o osobnom napredovanju, o trenutnom zdravstvenom stanju, početnoj težini i cilju koji se želi postići. Pod stručnim vodstvom preporučuju se Eurodiet faze od 1 do 4, ovisno da li se radi o prekomjernoj tjelesnoj težini, pretilosti te uz to i vrlo često pridruženom metaboličkom sindromu. Eurodiet pokazuje fantastične rezultate u preoperativnoj prehrani, to jest pri brzoj potrebi smanjenja vrlo visoke tjelesne težine koja je nastala tjelesnim masnoćama, kako bi se omogućio što hitniji operativni zahvat“, rekla je ugledna nutrionistica, mag. ing. Marija Penić.

Eurodiet nije samo metoda gubitka suvišnih tjelesnih kilograma, već njome pokušavamo promijeniti svijest o dosadašnjem načinu prehrane u svrhu kvalitetnijeg načina života.

Više informacija o ovoj metodi mršavljenja moguće je saznati na web stranici http://www.eurodiet.hr/ ili istoimenom Facebook profilu.

Ekskluzivni zastupnik Eurodieta u Hrvatskoj je tvrtka Exsto Vital.

Uz dopuštenje Grizli komunikacije d.o.o. (sve fotografije)

Facebook Like Button