Manta Resort

Započnite avanturu svog života u Manta Resortu.

Obožavate ocean i želite osjetiti kakav je to osjećaj kada boravite pod oceanom, a nikako ne možete pronaći pravo odmorište za sebe? Mi imamo odlično rješenje za vas.

Zamislite se kako se odmarate u sobi koja se nalazi četiri metara ispod površine mora, a okruženi ste stotinama znatiželjnih riba koje vas gledaju kroz prozor. Ne šalimo se, ovo zaista možete doživjeti.

Manta Resort_1

Švedski umjetnik Mikael Genberg, stvorio je plutajući hotel “Utter Inn”, na jezeru Mälaren u Švedskoj. Stvorivši ovakvu strukturu, smatrao je da treba postojati resort koji će se smjestiti u egzotičnoj državi i pružit će svakom putniku senzaciju koju nikada neće moći doživjeti na kopnu. Upravo se ta ideja pretvorila u Manta Resort, koji se smjestio na otocima Zanzibar u Tanzaniji.

Manta Resort je podvodna soba s tri kata; najniža razina je potopljena u potpunosti i okružna je plavim morem i egzotičnim morskim životom s prekrasnim king krevetom, dok gornje dvije uključuju dnevni prostor u kojem možete pripremati svoja jela te prostor u kojem ćete moći provesti ostatak dana sunčajući se ili odmarajući se u večernjim satima i gledajući zvijezde.

Manta Resort_

Naći ćete se na području koje se nalazi 250 metara od plaže, u Indijskom oceanu, u neobičnim ali futurističkim dizajniranim sobama. Svaka soba ima osam prozora koja će vam pružiti fantastičan i jedinstveni pogled od 360 stupnjeva na senzacionalni morski život.

Doživite svu avanturu i senzacionalnost dok gledate ljepotu morskog krajolika uz pomoć blistavog reflektora. Na dubini od četiri metara vidjeti ćete male ribe u prolazu, truba ribe, lignje i hobotnice.

Manta Resort_2

Manta Resort je također opremljen i vilama na plaži – Seafront Vilama, koje se kreću od 450 dolara po noći. Također, malo dalje od resorta, bliže obali, možete uživati u kružnom koraljnom grebenu, koji je u promjeru od 50 metara.

Putnici koji su zainteresirani za ovakav odmor, osjetiti će iskustvo na najvišoj razini koje će ostaviti nezaboravne uspomene. Sanjajte uz egzotični svijet oceana.

Manta Resort
Box 32 Wete, Tanzanija
Tel: 00 255 776 718 852
Email za rezervacije: reservations@resort360.se

Autorica: Azra Terzić
Fotografije: Foter

Facebook Like Button