Ove su kuće toliko spektakularne da biste odmah poželjeli zimovati u jednoj od njih

Skijanje predstavlja idealni zimski odmor, ali zašto ne uživati i u nizu ostalih zimskih blagodati provodeći ugodna popodneva ispred tople vatre u kaminu ili isprobavajući hranu i fina pića na planinskim vrhuncima. Zvuči ugodno? Dopustite nam da vas povedemo na savršene snježne brežuljke.

Planinska kuća Montana, Verbier

chalet-la-montana
Planinska kuća Montana, iznimno je luksuzna i jedna je od stilski najraskošnijih i najtraženijih odmaralištu u idiličnoj Verbier koji se nalazi u Švicarskoj.

Nedavno je preuređena s velikom ljubavlju te se može pohvaliti nevjerojatno udobnim interijerima sa sedam velikodušno raskošnih spavaćih soba u kojima se gosti mogu smjestiti nakon pustolovnog dana na snježnim padinama. Pridodajte tome doživljaju nevjerojatan pogled na okolne vrhove s velike terase, tursku kupelj za opuštanje u vašoj sobi i kulinarske savjete osobnog kuhara i doživlja će biti čarobno lijep.

Planinska kućs Zermatt Peak, Zermatt

chalet-zermatt-peak-1
Jedna od najtraženijih planinskih kuća u Švicarskoj, koja je nominirana sa nekoliko arhitektonskih nagrada, Zermatt Peak pruža vrhunski skijaški odmor s “all inclusive” odmorom.

Ova raskošna kuća prostire se na 6 katova, a gosti mogu uživati u nevjerojatnim pogodnostima, od vinskih podruma, wellnessa, knjižnice pa do skijaške sobe s grijačima za čizme. Ova koliba je opremljena s luksuznim interijerom i dizajnerskim namještajem, a sačinjena je od pet fantastičnih soba s otvorenim dnevnim boravkom.

Kuća je prostorno izvrsno osmišljena, ali ponajviše oduševljava chef s Michelinovom zvjezdicom koji će ručak ili večeru uvijek pretvoriti u gastronomski užitak dana.

La Petite Beragie, Courchevel

petit-bergerie
Predivna luksuzna planinska kuća La Petite Beragie smještena je na obroncima Courchevela u Francuskoj.

Petite Beragie nudi savršen boravak i više nego ugodnu atmosferu pogodnu za bezbrižna popodneva ili romantična predvečerja. Vlasnik objekta je ujedno i dizajner interijera te je unutrašnjost osmišljena do zadnjeg detalja, a glavna tema su smirenost i sofisticiranost.

Gosti mogu uživati u otvorenom dnevnom boravku, tri spavaće sobe i preslatkom dječjom sobom s krevetima na kat uz očaravajući vrt.

Planinska koliba Le Namaste, Courchevel

le-namaste-copyright-marc-berenguer
Jedna od vodećih planinskih kuća, kada je ljepota i konfor u pitanju nalazi se u Courchevelu u Francuskoj, Le Namaste, a pruža šarmantan boravak s čudesnim sadržajima.

S otvorenim dnevnim boravkom, četiri spavaće sobe i dječjom sobom ova kuća je idealan izbor za zimski obiteljski odmor. Opremljena je sa sobom za masažu, saunom, barom, bazenom, vinskim podrumom, tako da gostima pruža dovoljno aktivnosti u slučaju da zabava na snježnim padinama nije jedi izbor zabave i odmora.

Na velikom balkonu koji je okrenut prema jugu možete se opustiti i uživati u spektakularnom krajoliku, a u jutarnjim satima možete blagovati u doručku na svježem jutarnjem zraku prije nego se odlučite na spuštanje po snježnim stazama.

Uberhaus, raskošna kuća u austrijskom gradu Lech

uberhaus-lech
Uberhaus ski-in, ski-out planinska kuća nalazi se u ekskluzivnom području u Oberlech u Austriji, te je jedna od najpoželjnijih smještaja na tom području.

Nepregledne planine u okruženju pružaju predivan pogled. Unutrašnje uređenje ove kuće spoj je sofisticiranosti i elegancije s iznimno lijepim namještajem.

Nakon avanture na snijegu, jednostavno doskijajte do ulaznih vrata gdje vas čeka ugodna toplina vatre iz toplog kamina. Poslije vanjskih aktivnosti možete se opustiti u turskoj kupelji, vanjskoj vrućoj kadi ili sauni. U ponudi se također nalazi i jedan veliki apartman s četiri dvokrevetne spavaće sobe i tri kreveta na kat.

Ovo udobno utočište nudi obitelji ili grupi prijatelja potpuni skijaški užitak sa svim nevjerojatnim sadržajima koje Uberhaus može ponuditi.

 

 

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164

Facebook Like Button