Biotherm Homme

Biotherm Homme, L’Oréal Luxe vodeći brand na području njege muške kože , udružio je snage sa Seven Globalom, zajedničkim pothvatom Davida Beckhama, Simona Fullera i grupe Global Brands (oznaka na Hongkonškoj burzi: 787), te najavljuje dugoročno partnerstvo o kreiranju linije proizvoda za njegu muške kože koja će biti lansirana na tržište 2017. godine.

biotherm-beckham-1U sklopu predmetne suradnje, engleska nogometna ikona postaje prvi ambasador branda Biotherm Homme na globalnoj razini. Prva Beckhamova kampanja za Biotherm Homme, odnosno njegov vodeći moisturizer Aquapower, započinje u lipnju, a riječ je o online kampanji.

„Oduševljen sam suradnjom s brandom Biotherm Homme“, izjavio je David Beckham. „Već dugo vremena razmišljam o kreiranju linije proizvoda za njegu muške kože, a nakon razgovora s ljudima iz Biotherma sve se poklopilo. Ambiciozni su poput mene i veselimo se što ćemo uskoro svima predstaviti plodove naše suradnje.“

„Partnerstvo između branda Biotherm Homme i Davida Beckhama pomaknut će granice na području njege muške kože te će osnažiti vodeću poziciju branda”, izjavio je David Fridlevski, glavni direktor Biotherma. „Ovo je prvi put da muška zvijezda kultnog statusa kreira liniju proizvoda za njegu kože. Ponosni smo što nas je David Beckham odabrao za partnera koji će mu pomoći u ostvarenju njegove vizije njege kože i uzbuđeni smo što će postati novi ambasador našeg branda.”

„Lansiranje proizvoda za njegu muške kože predstavlja važnu priliku za razvoj našeg poslovanja“, izjavio je Jason Weisenfeld, predsjednik Seven Globala. „Zahvaljujući partnerstvu s brandom Biotherm Homme, na pravom smo putu da postanemo predvodnik na ovom području.“

Glavni cilj sklapanja višegodišnjeg partnerstva između branda Biotherm Homme i Davida Beckhama: utjecati na navike muškaraca kada je riječ o njezi kože. S obzirom na titulu najseksipilnijeg muškarca na svijetu po izboru časopisa People, svjetsku slavu koju je stekao zahvaljujući impresivnim sportskim dostignućima, posvećenost obitelji te dobrotvorni rad za UNICEF, David Beckham jedna je od osoba s najvećim utjecajem na niz generacija muškaraca.

http://www.biothermhomme.com

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button