Dr.Organic Nar

Dr.Organic Nar – ekskluzivna linija prirodnih proizvoda za njegu tijela.

Priroda je čudesni saveznik naše ljepote i zdravlja, pružajući koži potpunu njegu i zaštitu. Jedan od najmoćnijih darova prirode je nar, kojeg se nerijetko naziva i crvenim zlatom među voćem. Bogat moćnim antioksidansima, polifenolima, esencijalnim aminokiselinama, mineralima i vitaminima A, C i E, nar snažno djeluje na zdravlje i njegu kože. Inspirirani prirodom i njezinim nevjerojatnim moćima, stručnjaci brenda Dr.Organic, predstavljaju ekskluzivnu i zaokruženu Dr.Organic Nar liniju prirodnih proizvoda za njegu tijela s narom, pravim eliksirom mladenačke i njegovane kože.

dr-organic-1

Čudesna svojstva nara poznata su od drevnih vremena pa se ova nevjerojatna voćka još u antičko vrijeme koristila kao lijek. Izražena blagotvorna svojstva nara djeluju na zdravlje i njegu podrazumijevajući pod tim pomlađivanje, hranjenje i hidrataciju stanica i zacjeljivanje manjih iritacija kože. Izuzetno nježan, no snažan po pitanju zaštite, nar proljepšava kožu i kosu neutralizirajući štetne radikale kisika nastale zagađenjem i ultraljubičastim zračenjem, pruža puni spektar zaštite od sunca blokirajući UVA i UVB zrake. Sva snaga i nevjerojatna svojstva nara sadržana su u Dr.Organic Nar liniji prirodnih proizvoda za njegu tijela namijenjenoj održavanju zdrave, glatke i sjajne kože kroz obranu i revitalizaciju stanica kože, restrukturiranju i jačanju kose te održavanju oralnog zdravlja zahvaljujući snažnim aktivnim svojstvima svojih sastojaka. Nar daje esencijalne hranjive tvari i vlagu koje su kosi i koži potrebne da bi ostale zdrave i mlade, prirodno obnavlja ljepotu kože stimulacijom stvaranja kolagena i potporom njene unutarnje strukture, pomaže kosi da ponovno dobije čvršći, podatniji i sjajan izgled.

dr-organic-3 dr-organic-2

Kliničke studije potvrđuju učinkovitost nara u regeneraciji stanica u dva najvažnija kožna sloja; epidermalnom i dermalnom sloju. Sprečavajući gubitak vode iz stanica nar pomaže koži da prirodno obnovi potrebnu vlagu, ali je i štiti od starenja. Antiseptičko djelovanje nara čini ga blagotvornim i za oralno zdravlje, pomažući zacjeljivanje rana u ustima i ublažavanjem iritacija usta, grla, desni i zuba. Upravo zbog toga Dr.Organic Nar predstavlja liniju proizvoda koji pružaju potpunu njegu tijela čineći nas lijepima izvana, a zdravima iznutra.

Facebook Like Button