Pripremite se za ljeto u Rimskim termama

Rimske terme prava su opuštajuća oaza u kojoj se naglasak podjednako stavlja kako na zdravlje, tako i na vanjsku ljepotu. Uz ljekovitu termalnu vodu koja je osnovna komponenta svih wellness tretmana, tu možete uživati u brojnim inovativnim beauty tretmanima nakon kojih ćete blistati.

Na samo sat vremena od Zagreba u srcu netaknute prirode smjestile su se Rimske terme, mjesto u kojem se antička povijest i suvremen pristup zdravlju susreću u jedinstvenom prostoru koji podsjeća na starorimska kupališta.

wellness-masaza

1000 metara duboki termalni izvori sadrže toplu vodu koja dokazano pomaže kod brojnih tegoba i izvrsna je za opuštanje u bazenima ili posebno osmišljenim kupeljima. Uz klasične masaže tu su i razni tretmani, između ostalog i oni za mršavljenje. Tako u wellness centru Amalija možete isprobati djelovanje Alpha Oxy Spa kapsule, aparata koji smanjuje celulit i služi za detoksikaciju cijelog tijela, postupak Lipo detox koji jednostavno i brzo smanjuje opseg tijela te vidljivo ublažava izgled narančine kore ili »Fat Burning« tretman, anticelulitnu njegu kozmetičke kuće Babor.

sofijin-dvor

U Rimskim termama pobrinuli su se da ljeto dočekate potpuno preporođeni te stoga pripremili i raznovrsne tretmane za njegu i opuštanje. Za savršen ten priuštite si Eco by Sonya tretman za samotamnjenje uz 100% prirodni piling i Eco by Sonya losin za samotamnjenje koji ne ostavlja nikakve tragove, a ne smijete propustiti isprobati poseban Rimski spa ritual, hranjivu i regenerirajuću njegu tijela koja kombinira specifične aktivne sastojke i profinjene mirise.

termalnim-kupeljima

Oni koji žele otići korak dalje i do kraja se razmaziti u Rimskim termama mogu pronaći raskošne sobe s privatnom saunom i whirlpoolom iz kojih se pruža prekrasan pogled na okolna brda i rijeku Savinju.
Odmorite se i posvetite malo vremena njezi duha i tijela u luksuznoj oazi opuštanja i užitaka.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)

Facebook Like Button