JB design kolekcija

Bivša Miss Universe Dalmacije Antea Valenta u Tučepima nedaleko od Makarske snimila je kampanju za novi modni brend JB design u kojoj utjelovljuje djevojku koja obožava ljeto i modom ponosno izražava svoje dalmatinsko porijeklo

Poznata kao djevojka koja se okitila s čak tri lente izbora ljepote, onom prve pratilje Miss Universe Hrvatske, Miss stila Hrvatske te najvažnijom – Miss Universe Dalmacije, Antea Valenta izvrsno je prezentirala aktualnu ljetnu kolekciju „White lemonade“ novog domaćeg modnog brenda JB design. Ona je snažna, samosvjesna i voli ljeto baš poput žene kojoj je dizajnerica brenda JB design, Jelena Bošnjak, namijenila ove kreacije. Vidljivo je to i na fotografijama kampanje snimljene u nekad prvom poratnom hotelu Jadran koji se nalazi u mjestu Tučepi nedaleko od Makarske.

antea-valenta-2 antea-valenta-1

Devastiran i napušten ambijent hotela poslužio je dizajnerici da vjerno dočara viziju kolekcije. U cijeloj priči snažni kontrasti boja isprepliću se s kontrastima tmurnog i lijepog, decentnog i ruševnog, vječnog i prolaznog. Koristeći takvu metaforizaciju Jelena nas podsjeća kako su žene snažnije nego se čine te modu nerijetko koriste da bi prikrile probleme s kojima se svakodnevno susreću. S druge pak strane, blizina mora te dominirajuća bijela boja s modnim dodacima u crvenoj i plavoj, predstavljaju zavodljivu, modernu Dalmatinku koja odijevanjem ponosno ističe svoje porijeklo. Upravo je stoga mlada missica bila idealna za ulogu zaštitnog lica ove kolekcije čiji krojevi podsjećaju na prošle modne ere.

„Snimanje je unatoč lošim vremenskim uvjetima bilo predivno. U kreacijama sam se osjećala poput prave dive, a u Jelenu kao dizajnericu imam potpuno povjerenje pa smo sve brzo dogovorile i odradile uz podršku ostatka tima“ – ističe Valenta.

Bazični modeli suknji, haljina te popularnih crop topova izrađenih od scuba printa zasigurno će naći svoje mjesto u ormarima mnogih žena između navedenog i zbog lakog kombiniranja te mogućnosti nošenja u dnevnim i večernjim prigodama. Dizajnerica te nekadašnja modna kolumnistica, već priprema jesensku kolekciju, a njezino će zaštitno lice biti bivša prva pratilja Miss Universe Ana Kurobasa, inače djevojka hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Čopa.

FOTOGRAFIJE: Branimir Boban
ŠMINKA: Dolores Marković
FRIZURA: Frizerski salon Keko hair couture
NAKIT: Maja Grepo za Viki Viktorio

Facebook Like Button