Zašto je važna regeneraciju kože lica tijekom noći

Odvojite nekoliko trenutaka za njegu kožu lica preko noći, pružite joj dubinsku regeneraciju sa prirodnom kozmetiom i pripremite ju za toplije dane uz 3 jednostavna koraka.

mast krema

Nezaobilazno čišćenja lica

Čišćenje je prvi korak za zdravu i lijepu kožu.
Voda ili sapun nisu prikladni za čišćenje lica, stoga je vrlo važno koristiti proizvode posebno namijenjene za to kako ne bi isušili kožu i narušili PH ravnotežu.

Preporuka je čišćenje lica dva puta dnevno, ujutro i navečer – ujutro kako biste uklonili sav znoj i nečistoće koje su se nakupile na licu tijekom noći te navečer kako biste uklonili sve nečistoće prije spavanja.

Pažljivo birajte proizvode za čišćenje lica koji sadrže prirodne odabrane sastojke za različite tipove kože.
Odaberite one proizvode za čišćenje lica koje temeljito čiste kožu od svih nečistoća, dok istovremeno štite njezinu prirodnu hidratacijsku ravnotežu i sve to bez trljanja i dodatnog iritiranja kože.
Ono što vam treba je mlijeko, tonik i njegujuća krema koja je namijenjena vašem tipu kože lica i vrata.

Osvježavajuća hidratantna maska za lice

Nakon savršenog čišćenja lica, pore su dobro pripremljene za njegu. Maska za lice pruža intenzivnu njegu, što vama i njoj čini poput mini odmor za kožu.

Svakom je sigurna i najbolja hidratantna maska za lice koja je idealna je za sve tipove kože.
Najbolje su maske koje sadrže Aloe Veru i vitamin E koji dubinski hidratiziraju kožu te održavaju prirodnu ravnotežu hidratacije kože.
Koristite masku jednom ili dvaput na tjedan kao dio rutine njege vašeg lica. Nanesite ju obilno na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju i usana.

Nakon što nanesete hidratantnu masku oči prekrijte hladnim čajem od kamilice ili jednostavno preko kapaka stavite dvije kriške krastavca.

Za regeneraciju vaših usana, stavite čajnu žličicu meda na usne

Tada pustite svoju omiljenu opuštajuću glazbu i neka vaše misli lutaju i putuju tamo gdje vaše misli najviše žele biti.. Nakon otprilike 15 minuta, sve s lica uklonite, obrišite masku mekom tkaninom i uživajte u osvježenoj koži.

tonikza lice

3. Regenerirajuća noćna krema

Nakon pravilnog čišćenja lica i dubinske njege visoko koncentriranim sastojcima svojoj koži trebate dati odgovarajuću dodatnu njegu.

Dnevne i noćne kreme razlikuju se prema formulama i funkcijama

Dnevne kreme pružaju potrebnu hidrataciju tijekom dana i štite kožu od štetnih slobodnih radikala.
Međutim, noćne kreme su važne za potporu prirodne regeneracije kože koja se javlja tijekom spavanja. Tijekom noći koža je zapravo aktivnija.

koža lice žena beauty

Noću koža procesuira diobu stanica, stvaran nove stanice, čak ih ubrzava kako bi intenzivno sanirala oštećenja nastala na koži tijekom dana.
Noćna njega temelji se na jednoj važnoj stvari: regeneraciji
Ne govori se bez razloga o beauty sleepu.
Baš zato su noćne kreme bogate aktivnim sastojcima i vitaminima, kao što su pro-vitamin B5, koji se može apsorbirati puno bolje tijekom noći.
Birajte kreme s Pro-vitaminom B5 koji djeluje vrlo moćno jer ima prirodno dobra hidratantna svojstva, umiruje i regenerira kožu. Izvrsne su regenerirajuće noćne kreme s prirodnim bademovim uljem i provitaminom B5.

Facebook Like Button