Božić je čarobniji uz Kabanicu

Dizajnerski brend Kabanica koji je potpuno osvojio srca vlasnika kućnih ljubimaca, ovog prosinca nam je priredio pravu božićnu čaroliju. Božićna kolekcija kaputića u kojoj prevladava crvena boja s kariranim uzorcima, volanima i mašnama savršeni su detalji koji će ovaj Božić učiniti još čarobnijim. Kako je Kabanica brend koji, ne drži samo do trenda, već iznimno poklanja pažnju i funkcionalnosti svojih proizvoda budite sigurni kako će ovo vašem ljubimcu biti najljepši božićni poklon. Svoj božićni odabir potražite ne www.kabanica.hr.

kabanica-2 kabanica-1

Paljenjem prve adventske svijeće, ali i božićnih lampica diljem Hrvatske, ulazimo, po mnogima, u najljepše doba u godini. Gradovi su ukrašeni, osjeća se miris cimeta, i kuhanog vina, a posebnu pažnju uvijek nekako poklanjamo ukrašavanju vlastitog doma. Ukrašavaju se kućni prozori, pripremaju božićni vijenci i traže najljepše kuglice pomno spremljene za ono doba u godini. Svojim najbližima odabiremo poklone, no u toj slici punoj ljubavi – naše se ljubimce uvijek, nepravedno, pomalo zaobiđe. Vođena tom motivacijom, mlada diplomirana dizajnerica Kabanice odlučila je napraviti limitiranu božićnu kolekciju kaputića za kućne ljubimce kako bi i oni dočekali Božić sa stilom.

Ponukana izjavama svojih prijatelja kako nam uskoro stiže najčarobnije doba u godini te njihovim upitima što svojim najbližima pokloniti ovog Božića, počela sam razmišljati o limitiranoj kolekciji kaputića za pse. Mislim da je Božić lijepa prilika da i svojim čupavcima poklonimo nešto lijepo, a s obzirom da sam i sama vlasnika patuljastog šnaucera, znam koliko vlasnici vole dobiti na poklon i nešto za svog ljubimca. Bez obzira na limitiranost kolekcije, kao i do sada, vodila sam se mišlju kako im kaputići trebaju prije svega biti udobni stoga su izrađeni od iznimno finih i kvalitetnih materijala. – rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

barabara-simunovic

Ovi limitirani božićni kaputići napravljeni su želji da vlasnik bude sretan, a pas nesputan i zadovoljan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje možete birati između nekoliko različitih modela. Prevladava blagdanska crvena boja koju krase karirani detalji, volani i mašnicama. Pomoću vodiča za veličine, svrstajte svog ljubimca u određenu veličinu u tablici. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

Uz dopuštenje: drimia (sve fotografije)

Facebook Like Button