Muški Armanijev parfem Code Colonia

Smatram da je elegantan muškarac onaj kojeg krasi diskretan i profinjen stil odijevanja te koji sve kombinacije nosi potpuno opušteno.

CODE COLONIA odiše elegancijom muškarca koji zna kako svoju odjeću nositi diskretno i s opuštenom ležernošću, koja mu daje određenu čar i moć zavođenja.

Šarmantan, snažan, neodoljiv i sa savršenim osjećajem za stil. CODE.

Muževna privlačnost u kombinaciji s opuštenim stavom i elegancijom otkriva dašak osobnosti muškarca koji je u komunikaciji s ljudima izravan i vjeran sebi, poput diskretnog mirisa koji se osjeća samo u dodiru s kožom.

Kompozicija mirisa ARMANI CODE COLONIA vrlo je jednostavna i prepoznatljiva, no profinjenija od kolonjske vode. Riječ je o diskretnom mirisu koji odiše opuštenošću i ležernošću. Nije provokativan, već ostavlja bez daha ljepotom probranih sastojaka i iznimnom elegancijom. Senzualan je i privlačan te odmah budi emocije. Zaštitno lice mirisa je holivudski glumac Chris Pine*, koji savršeno utjelovljuje osjećaj trenutačne privlačnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=EBrf9c9YiJw

NOVI PRISTUP SVJEŽINI
ARMANI CODE COLONIA pripada istoj liniji kao ARMANI CODE i ARMANI CODE PROFUMO, a kreirao ga je Antoine Maisondieu (Givaudan).

armani-code-coloniaJoš sam na samom početku procesa kreiranja mirisa želio zadržati prepoznatljivu drvenasto aromatičnu notu mirisne obitelji fougère zbog njezine muževne privlačnosti te joj dodati dašak svježine i elegancije kroz spoj s nježnim akordom narančinog cvijeta.

Upravo je zbog toga ARMANI CODE COLONIA tako poseban: aromatičnu kolonjsku vodu sa fougère akordima i salicilatima otvara upečatljiva citrusna nota iza koje se kriju senzualne drvenasto-jantarne donje note.

ARMANI CODE COLONIA neodoljiva je kombinacija citrusnih nota (bergamot, mandarina, ružičasti papar) i aromatičnih srednjih nota muškatne kadulje koje se prožimaju s cvjetnim notama u savršeni spoj s narančinim cvijetom. Bazne note imaju prepoznatljivu puderastu kvalitetu mirisa fougère koju daju drvenaste note, jantar, zrna tonke i sunčanica.

Svježina kolonjske vode u ovom je prozračnom i sofisticiranom mirisu protkana senzualnošću koja odiše ležernim stavom i urođenom elegancijom.

ELEGANTNA, PROVIDNA BOČICA
Vrlo prepoznatljivu bočicu odlikuju iste elegantne i stilski savršene linije kao i Armanijeve kreacije za muškarce. Drugačija je jedino boja: bočica mirisa ARMANI CODE COLONIA obavijena je svježom i zavodljivom plavom bojom.

Na sjajni je čep ugraviran monogram GA. Odmah ispod čepa nalazi se široka, crna vrpca koja podsjeća na legendarni pojas Armanijeva odijela, simbola elegancije.
ARMANI CODE COLONIA spoj je svjetlosti i tame te odražava ponešto drugačiju, prikrivenu zavodljivost.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button