Quintessentially One: najveća jahta na svijetu

Quintessentially kao vodeća lifestyle grupacija i jedinstvena međunarodna conciergea agencija gradi najveću super jathu na svijetu koja će nositi ime „Quintessentially One“.

Izgradnja jahte od 220 metara, a vrijednost investicije je 250 milijuna funti, biti će otvorena ekskluzivno za članove Quintessentiallya kako bi mogli prisustvovati najpoželjnijem svjetskom događanju, plovidbi iz snova. Investicija vrijedna 250 milijuna funti vrijedna je pažnje. Jahta Quintessentially One je za 40 metara duža od dosadašnje najveće Azzam jahte, i svoje prvo putovanje planira između 2019. i 2020. godine.

quintessentially-one

Aaron Simpson, jedan od Quintessentially suosnivača komentira: “Ovo je odličan način da udovoljimo zahtjevima članovima Quintessentiallya koji žele biti prisutni u svjetskim zbivanjima i najznačajnijim događanjima, a trenutno im to nitko u svijet ne može omogućiti”. Aaron Simpson kaže da će jahta omogućiti svojim članovima da budu prisutni na najpoznatijim svjetskim manifestacijama, uključujući Monaco Grand Prix, Cannes Film Festival, Rio Festival, Cuba, i slično. »Bit će to najveći ploveći privatni klub na svijetu. Dok tradicionalni brodovi za krstarenje plove nekamo, pristaju u određenim lukama, mi ćemo pristajati onda kad to zažele naši članovi, gosti jahte”, naglasio je Simpson.

Aaron Simpson vidi izvrsnu mogućnost da Quintessentially One bude domaćin i poznatim svjetskim zvijezdama, poput Eltona Johna, s kojim Quintessentially dugoročno surađuje.

Hrvatsku internet stranicu unutar grupacije Quintessentially možete pogledati ovdje.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button