Nova serija “Flash” na kanalu Fox

Premijera 3. travnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 h na kanalu FOX.

On je jedan od omiljenih DC-jevih superjunaka, poznat po svojoj nevjerojatnoj brzini i nadljudskim refleksima – on je Flash, a ovoga puta gledat ćemo ga u istoimenoj seriji autora Berlantinija, Kreisberga i izvršnog direktora DC Entertainmenta – Geoffa Johnsa. Ova uzbudljiva akcijska drama prati istražitelja policije City Centrala Barryja Allena – običnog čovjeka koji ima srce junaka i istinsku želju da u svakom trenutku pomogne drugima koji su u nevolji. Serija “Flash” će sa emitiranjem započeti 3. travnja, a gledatelji će je moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 h na kanalu FOX.

flash-1

Otkad je kao dijete ostao bez majke, za Barryja (Grant Gustin) se brinuo policijski istražitelj West (Jesse L. Martin). Iako je Barry nakon ubojstva svoje majke bio potpuno emocionalno zakočen, odrastajući uz Westovu iznimno pametnu kćer Iris (Candice Patton), polako je počeo razvijati suosjećanje prema drugima, a posebno prema Iris. No, jedna nesreća potpuno će mu promijeniti život – nakon stradanja u neočekivanoj i razornoj nezgodi u akceleratoru čestica u laboratoriju S.T.A.R. Barry dobije moć kretanja nevjerojatnom brzinom. Njegove novootkrivene moći, pružit će mu mogućnost da nastavi pomagati onima kojima je najpotrebnije, ali će ga i dovesti u velike neprilike gdje će se sukobiti sa moćnim mutantima.

flash-2

Uz pomoć istraživača iz laboratorija S.T.A.R. uključujući milijardera i vizionara Harrisona Wellsa (Tom Cavanagh), stručnjakinju za biogenetiku Caitlin Snow (Danielle Panabaker) i vječnog optimista Cisca Ramona (Carlos Valdes), Barry počinje testirati svoje moći i upotrebljavati ih kako bi spriječio zločine i pobrinuo se da nitko ne doživi tragediju kakvu je doživjela njegova obitelj. Barry će se tako udružiti sa detektivom Westom, njegovim partnerom Eddiejem (Rick Cosnett) i Iris, kako bi zaštitio stanovnike City Centrala od najvećih zločinaca. Skrivajući svoj identitet iza nevjerojatne brzine, Barry ne samo da može raditi stvari koje običan čovjek ne može, već može i pristupiti određenim trenucima u vremenu – prošlim i budućim; No upravo zbog mogućnosti predviđanja budućnosti, Barry će otkriti stvari o sebi koje će ga zaprepastiti!

flash-3

U glavnim ulogama: Grant Gustin kao Barry Alen/Flash, Candice Patton kao Iris West, Rick Cosnett kao Eddie Thawne, Danielle Panabaker kao Caitlin Snow, Carlos Valdes kao Cisco Ramon, Tom Cavanagh kao dr. Harrison Wells i Jesse L.Martin kao detektiv Joe West.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button