Olival natural deo kreme

Proljeće nam osim lijepog vremena donosi i obilje nove, kreativne energije iz koje proizlazi i nova linija Natural deo krema iz Olivala koji već 23 godine opravdano nosi kultni status hrvatskog proizvođača prirodne kozmetike.

Olivalova prirodna kozmetika u svim svojim formulacijama svjesno ne koristi štetne tvari koje narušavaju fiziološki status i pH vrijednost kože te izbjegava štetan utjecaj na okolinu. Natural deo kreme 100% su prirodne te pogodne i za najosjetljiviju kožu, jer ne sadrže potencijalne iritante poput alkohola, konzervansa, parabena, aluminija, sintetskih mirisa i boja, a prirodni sastav potvrđen je NATRUE certifikatom.

Ova linija deo krema svojevrsni je povratak tradiciji, što je uz primjenu modernih saznanja i istraživanja, konstantna Olivalova nit vodilja u izradi formulacija. Soda bikarbona (natrijev hidrokarbonat) u obliku kristalnih mikročestica prilagođenih za aplikaciju preko kože, aktivna je tvar u formulaciji deo krema te izvrsno neutralizira znoj i neugodan miris kao popratnu pojavu znojenja. Eterična ulja djeluju antibakterijski, koži daju ugodan miris, a dugotrajnost i produženi učinak djelovanja osigurava uljna podloga: karite maslac i kokosovo ulje.

vlasta-pojatina

Prednost ove formulacije je istovremeno dezodoriranje, njega i hidratizacija kože tijekom cijelog dana. Pomno usklađeni 100% prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži i u svim razdobljima života. Mogu ih koristiti i djeca kod pojačanih fizičkih aktivnosti i ulaska u pubertet. Olival Natural deo kreme se uz pomoć specijalno oblikovane tube nanose u tankom sloju na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Osim što upijaju vlagu i ublažavaju kiselkasti neugodni miris nastao pojačanim znojenjem, ove pomno usklađene i ispitane formulacije ne remete prirodnu funkciju kože i ne zatvaraju pore.

Natural deo krema ružmarin i limun

Ružmarin nije uzalud dobilo naziv po „morskoj rosi“! Od latinskog ros (rosa) i marinus (more) nastao je naziv ove dragocjene mediteranske biljke. Svojim blagim antiseptičkim učinkom sprječava razvoj mikroorganizama i neugodnog mirisa znoja. Deo krema u kojoj je sljubljeno eterično ulje limuna i ružmarina, uz neutralizaciju neugodnih mirisa, stvara dugotrajni osjećaj svježine uz osvježavajuću citrusnu notu tijekom cijelog dana.

natural-deo-krema-menta-lavanda natural-deo-krema-zeleni-caj

Natural deo krema menta i lavanda

Kompozcija eteričnih ulja mente i lavande, sljubljena u ovoj formulaciji, pruža jedinstven osjećaj ugode i hlađenja na koži. Ova deo krema bit će vrlo tražena i poželjna u vrijeme velikih vrućina. Miris mente zadržava se u koži tijekom cijelog dana, a svježina lavande suptilno je protkana kao blaga mirisna nota ove kompozicije. Lavanda dodatno neutralizira neugodni miris znoja i sprječava stvaranje mikroorganizama kao popratne pojave znojenja.

Natural deo krema sensitive rose

Opojan i suptilan miris ruže glavna je osobina ove blage deo kreme pouzdanog i nježnog dezodorirajućeg djelovanja. Namijenjena je osobama vrlo osjetljive kože i podložnim alergijskim reakcijama zbog pomno odabranih blagih, potpuno neutralnih i nježnih sastojaka.

Natural deo krema antibacterial – čajevac

Čajevac je najsnažniji prirodni antiseptik, a u ovoj deo kremi ima jedinstven i snažan učinak koji traje tijekom cijelog dana. U kombinaciji s kokosovim uljem njegovo djelovanje je produženo, a miris znoja neutraliziran. Deo krema s čajevcem namijenjena je osobama koje se pojačano znoje, bave se sportom ili su izložene dodatnim naporima.

Natural deo krema zeleni čaj

Poznato je da zeleni čaj sadrži snažne antioksidanse i djeluje na slobodne radikale nastale znojenjem, a blagim mirisom neutralizira znoj. Učinak traje tijekom cijelog dana, a ugodan miris stapa se s mirisom kože što ovu kremu čini posebno poželjnom za suptilan mirisni doživljaj.

Uz dopuštenje: Green and more (sve fotografije)

Facebook Like Button