Proljetne kolekcije u Westgateu uz Marinu Abramović

Najnovije proljetne kolekcije već su stigle u najveći shopping centar u Hrvatskoj. Vaš modni tempo može pratiti samo iskusan modni znalac, zato Westgate ovog proljeća predstavlja novitete sezone uz modnu blogericu Marinu Abramović. Kombinacije su stvorene za nošenje svakoga dana i u njima je lako biti stylish od jutra do mraka.

Prva kombinacija bazirana je na crvenoj boji. Crvena koja je svevremena i koja se nameće kao jedan od vodećih trendova u nadolazećim sezonama. Ovim putem istaknuta je sva moć te jarke boje, ublažena s bijelom košuljom i ‘nude’ tonovima na cipelama i torbici.

marina-abramovic-1

mantil JAKE*S, PEEK&CLOPPENBURG,
hlače MOHITO,
bluza JAKE*S, PEEK&CLOPPENBURG,
cipele MASS,
torbica COMMA

No, nije samo crvena boja jedini trend koji se proteže kroz već nekoliko sezona. Tu se također nalaze i traperice tzv. ‘mum’ kroja i visokog struka, koje su savršene u kombinacijama s košuljama u upadljivim bojama. Baš kao stvoreno za proljetne dane.

marina-abramovic-2

traperice RESERVED,
cipele CCC,
torbica COMMA,
sako MOHITO,
bluza JAKE*S, PEEK&CLOPPENBURG

Kako proljetni dani znaju biti varljivi, slojevitost u odijevanju igra ključnu ulogu. Svoju novu haljinu jednostavno nosite na traperice i u trenu ćete dobiti novu najdražu odjevnu kombinaciju. Ovdje smo kombinirali lepršavu prugastu haljinicu na vezanje s trapericama muškoga kroja te tako dobili nonšalantnu kombinaciju u kojoj ste u sekundi spremni kako za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, tako i za druženje i laganu šetnju gradom.

marina-abramovic-3

haljina C&A,
sandale MARC O’POLO,
torbica CROPP,
traperice COMMA

Mali detalji čine bitne razlike, tako smo u ovoj kombinaciji koristili tamnije tonove koji se stapaju u jednu boju, ali da ipak ne izgleda sve bezlično i dosadno, dojam nam podižu detalji bisera na cipelama s malom ‘kitten’ petom te torbica u već spomenutoj trendi crvenoj boji.

marina-abramovic-4

torbica HÖGL,
sako C&A,
bluza C&A,
cipele HÖGL,
traperice HOUSE

Za kraj nam ostaje komad s kojim ste doslovno spremni u sekundi. Kombinezon u crnoj boji već postaje svevremenski klasik. Ovaj odjevni predmet najjednostavniji je za kombiniranje, počevši od kožnih jakni, sakoa ili u ovom slučaju s traper jaknom. Također s crnim kombinezonom možete izgledati elegantno, ali i casual, sve ovisi kako ga se odlučite iskombinirati.

marina-abramovic-5

kombinezon BORIS BANOVIĆ , WEDDING CITY
sandale HUMANIC,
jakna SINSAY,
torba RESERVED

Uz navedene odjevne predmete, Westgate Shopping City dobro je opremljen svime što trebate za vaše modno proljeće.

Uz dopuštenje: Ambrela komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button