Trik za skidanje kilograma

Kako bi u svoj život uveli zdravu prehranu, donosimo vam jedan fenomenalan trik koji će vam u tome pomoći. Ako vam hrana predstavlja problem zbog viška kilograma, postoji vrlo jednostavan način da ih se riješite bez problema.

Jedan komadić suhe grožđice će vam pomoći u rješavanju problema viška kilograma. Samo 5 minuta na dan će biti dovoljno kako bi vam ovaj trik uspio.

Sve što vam treba za izvođenje trika sa suhom grožđicom je jedna suha grožđica i 5 minuta vremena samo za vas, a da vas ništa ne ometa. Sjednite i udobno se smjestite. Nemojte dozvoliti da vas išta ometa.

U ruku uzmite jednu suhu grožđicu i obratite joj pažnju kroz sljedećih 5 minuta. Prilikom izvođenja zadatka uključite sva svoja čula u potpunosti. Promatrajte suhu grožđicu i obratite pažnju na njenu teksturu i na njenu boju.

Zatim grožđicu dotaknite prstom i stavite ju u dlan. Pomirišite grožđicu, osjetite njen miris u potpunosti. Zatim ju stavite u usta i kotrljajte ju po cijelim ustima uz pomoć jezika.

Na kraju ju blago zagrizite i obratite svoju pažnju na osjećaj koji osjetite među zubima nakon što ste ju zagrizli.

Ako želite uspostaviti zdrav odnos prema hrani onda je ova vježba idealna za vas. Isto tako pomoći će osobama koje ju izvode prilikom biranja zdravijih namirnica i u smanjivanju stresa.

Facebook Like Button