Šetnja kroz sajm hrane Tuttofood u Milanu

Mladi vrhunski kuhari iz 12 zemalja okupili su se i pokazali svoju umijeće na Tuttofood, jednom od najvažnijih europskih sajmova posvećenih hrani.

JRE je međunarodna kulinarska organizacija vrhunskih mladih kuhara koje veže velika strast prema hrani. Ovo godine po prvi puta udruženje je otvorilo suradnju sa B2B sajmom Tuttofood u Milanu te je dobilo prostor koji je bio posvećen gurmanskoj kuhinji. 50 mladih kuhara iz 12 zemalja prikazalo je delicije iz svojih zemalja i demonstriralo njihovo pripremljanje od početka do serviranja na tanjuru.

vino

jre-palazzo

Tuttofood je najvažniji B2B sajam posvećen hrani i piću, koji okuplja međunarodnu publiku gurmana u prostoru od preko 180 000m2. Suradnja s udruženjem JRE stvorilo je jedinstvenu priliku za prikazivanje vještina i znanja mladih vrhunskih kuhara. Posjetitelji su mogli uživati u kamenicama iz Irske, mladim salatama iz Nizozemske, kavijaru iz Poljeske, maslinovu ulju iz Hrvatske, đinu iz Ujedinjenog kraljevstva, slatkišima iz Italije i još mnogim ukusnim jelima.

jre-kuhari

jre-1

Vrhunski kuhari iz različitih zemalja zajednički su surađivali u pripremanju jedinstvenog ručka koristeći sastojke koje su donijeli iz svojih zemalja. Ernesto Laccarino predsjednik JRE-a je istaknuo: “Ovo događanje unutar Tuttofood sajma je zorno pokazao moć i jedinstvenu vještinu koju posjeduje JRE u okupljanju vrhunskih kuhara i direktora zaduženih za hranu iz različitih krajeva na jednom mjestu.”

Nakon početnog uspjeha nastupa na sajmu, jedno je sigurno, JRE će se vratiti za dvije godine s novim gurmanskim čarolijama kako bi prikazali najbolje od međunarodne delicije.

Facebook Like Button