NIKEL i FIT& HEALTHY STUDIO u borbi protiv celulita

U zelenilu zagrebačkog Podsljemena smjestio se prekrasan prostor omeđen zelenilom i mirom – FIT& HEALTHY STUDIO – u kojem je održana zanimljiva prezentacija novih anticelulitnih tretmana koji su izvrsna priprema tijela za nadolazeće ljeto i sezonu koju ćemo provoditi na plažama.

nikel-002 nikel-001

Svima znan neprijatelj dobrog izgleda – celulit – dobio je i jakog protivnika u Nikel Anti-celulitnom ulju te koncentratu, koji svojim bogatim sastojcima njeguju, daju svježinu, napetost i glatkoću koži.

nikel-005

Masažom Nikel proizvodima bedara i ostalih zahvaćenih regija tijela sprječava se nastanak celulita i ublažavaju već postojeće promjene, istaknuto je na prezentaciji kojoj su se pridružile mnoge poznate osobe iz javnog i političkog života Hrvatske.

nikel-003

U dobrom društvu i raspoloženju organiziran je obilazak FIT& HEALTHY STUDIA u kojem bez gužve i čekanja na sprave, adekvatnog i ciljanog vježbanja s individualnim pristupom svim članovima prilagođenim program aktivnosti prema potrebama i fizičkoj spremnosti, uz stalnu kontrolu fitness trenera. Ovaj fitness studio opremljen je visokoprofesionalnim spravama, a fizioterapeut i trener otkrivaju potrebe vašeg tijela s ciljem očuvanja zdravlja.

nikel-1

Dakle, pripremimo se na otkrivanje tijela bez straha, napravimo odličan napad na celulit, kako bi bili spremni za ljeto koje je pred nama uz FIT& HEALTHY STUDIO uz svima poznatu i već etabliranu kozmetičku liniju proizvoda NIKEL.

nikel-004

Facebook Like Button