Nova sezona serije Moć među najiščekivanijima ove godine

Ako ste pratili seriju Moć (Power), znat ćete o čemu je riječ. A ako niste, još nije kasno da se navučete. 26. 6. na Pickbox stiže dugo očekivana 4. sezona serije Moć (Power) kojoj je izvršni producent reper 50 Cent. Sve ono što ste slušali i čitali o 50 Centu kao o problematičnom reperu koji je zbog svoga lošeg imidža jednom gotovo i poginuo možete zaboraviti.

50 Cent je, naravno, autor glazbenog opusa koji nitko ne može osporiti, ali nitko nije ni slutio što će nam ponuditi u producentskom/ glumačkom pogledu.

O čemu se radi u seriji Moć

Serija Moć je krimidrama koja prati lika po imenu Ghost (Omari Hardwick) koji u ime svojih ilegalnih narkopothvata riskira sve što je postigao u životu, uključujući obitelj i dobar ugled. Trenutačno se sve sezone Moći mogu pogledati na domaćoj videoteci Pickbox, a četvrta sezona ove super uspješne serije počinje 26. lipnja. Ne propustite!

power-1

Moć najgledanija Starzova serija

Četvrta sezona nove Starzove serije pred vratima je, a nakon završetka treće, u čijem je finalu Ghost završio iza rešetaka, svi se pitaju što će se dogoditi u četvrtoj. Treća je sezona uopće najgledanija od svih Starzovih serija (među hitove ubrajaju se i Outlander, Crna jedra, Da Vinchijevi demoni, The White Queen), a po epizodi ju je gledalo čak 8 milijuna ljudi. Ono što se dogodilo pri kraju treće epizode je, uz spojlanje, moguće sumirati ovako: Mike Sandoval je ubio FBI-eva agenta Grega Knoxa, no Ghost je lažno optužen za to ubojstvo. A osoba koja ga je uhitila nije ni manje ni više nego žena zbog koje je ostavio obitelj – FBI-eva agentica Angela Valdes.

Tko će Ghostu zabiti nož u leđa?

Ono što će nas zaintrigirati u četvrtoj sezoni, a što je dao natuknuti i sam trailer Moći, jest zabijanje noža u leđa. Sada kada je u zatvoru i kada mu je poslovno carstvo na koljenima, tko će se okrenuti protiv Ghosta? Hoće li to biti Ghostov partner Tommy (Joseph Sikora) koji može najviše profitirati od izdaje Ghosta? Hoće li to biti Tasha (Naturi Naughton), Ghostova bivša supruga? Ili Angela (Lela Loren), ljubavnica koja ga je uhitila? Ili je možda najizglednije da je to Kanan (50 Cent) koji se želi osvetiti Ghostu jer ga je strpao u zatvor.

Facebook Like Button