Snaga balzama i blistavih boja

Novi proizvod VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je savršeni spoj njegujuće snage balzama i blistavih boja.

U vrhu ruža, koji je u obliku usana, krije se jezgra drugačije teksture. Zahvaljujući novoj tehnologiji tzv. povratnog ubrizgavanja, dvije formule s dvije različite teksture stvaraju formulu s dvostrukim učinkom za revolucionarni finiš u prepoznatljivom stilu YSL Beautéa. Dostupno u 12 blistavih nijansi.
Nestašna zloćka, eksplozivna i svojeglava. Suvremena žena može tvrditi da nije ništa od toga, ali YSL Beauté dobro zna da se iza njezinog buntovničkog šarma krije golema snaga.

tint-1

Pokušavajući proniknuti u želje modernih ljubitelja makeupa, YSL Beauté u 2017. predstavlja revolucionarnu hibridnu formulaciju – nastavak priče o legendarnom proizvodu VOLUPTÉ TINT-IN-OIL.
Dvije formule, dvostruka dobrobit. Uz novi VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, svjetlucava boja udružuje snage s njegujućim balzamom koji se topi na usnama, ostavljajući zavodljivi trag.

Zato odbacite ogledalo, nemojte se previše truditi. Za zaigrane ljubitelje balzama za usne koji su stalno u pokretu, VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je rješenje bez kojega više neće moći, jer njihovim usnama odmah pruža sjaj blistavih boja i dugotrajnu njegu.

Odbacite sramežljivost. Umjesto tradicionalnog balzama, isprobajte VOLUPTÉ TINT-IN-BALM i pokažite svijetu bolju verziju sebe.

tint-3

Formula za žene slobodnog duha

Linija proizvoda VOLUPTÉ ne zadovoljava se već viđenim. Novi proizvod VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je savršeni spoj njegujuće snage balzama i blistavih boja.

Zahvaljujući jedinstvenoj dvostrukoj jezgri, pruža dvostruke dobrobiti uz očaravajući finiš. Vanjski sloj trenutačno obavija usne blistavim sjajem, prožimajući ih živopisnim, a opet providnim bojama.

U vrhu ruža, koji je u obliku usana, krije se jezgra drugačije teksture. Zahvaljujući novoj tehnologiji tzv. povratnog ubrizgavanja, dvije formule s dvije različite teksture stvaraju formulu s dvostrukim učinkom za revolucionarni finiš u prepoznatljivom stilu YSL Beautéa.

Jednostavno i brzo. VOLUPTÉ TINT-IN-BALM ostavlja poljubac boje zavodljivog sjaja. Ne možete prestati – što ga više nanosite, to se dulje zadržava na usnama, a boje postaju sve intenzivnije. Dan za danom, njegujuća formula svakim se pokretom nježno topi na usnama.

A tu je i utisnuti poljubac – zaigrani motiv u samoj srži Laurentova svijeta i prepoznatljivi potpis linije VOLUPTÉ.

Moje usne – samo najbolje

Poljubac boje – dugotrajni otisak na usnama. Blistave, njegujuće boje koje otkrivaju i vašu nestašniju stranu.
Jedinstvena hibridna formula 2 u 1 zaigrano koketira s usnama, dajući vam jedinstvenu priliku da izrazite sebe.

Proizvod po mjeri za kreativne žene koje se vole igrati bojama i spontano smišljaju nove lookove, VOLUPTÉ TINT-IN-BALM je dostupan u tri seta kapricioznih nijansi koje razbuđuju buntovnu snagu. Kutijica je u bijeloj i zlatnoj boji – šik kombinacija koja savršeno odgovara eksplozivnom sadržaju.

tint-4

Nova muza poklonica blistave njege

Mlada, cool, zanimljiva – ležerna rokerica koja izaziva divljenje. Kao novo zaštitno lice YSL Beautéa, losanđeleski model Staz Lindes utjelovljuje odvažan, buntovnički i nonšalantan pristup ritualima ljepote.

Buntovna, neopterećena i seksipilna zvijezda nove promotivne kampanje za VOLUPTÉ TINT-IN-BALM kombinira prepoznatljivi rokerski look s blistavim i njegujućim poljupcem na usnama, kao glavnim adutom.

Facebook Like Button