Wish nature & healthy

Koje namirnice dobro zasićuju i pružaju osjećaj duže sitosti

Ako poželite smršaviti ili održati trenutnu težinu tijela saznajte koje su namirnice najbolje, odnosno koje će vas kvalitetne namirnice zasiti i ružiti dugotrajniji osjećaj sitosti.

Pripremite kožu za sunce ali iznutra

Priprema kože za sunce važna je kako izvana tako i iznutra.

Matičnjak Sativa proizvodi s blagoslovom prirode

Zdravi i svježi proizvodi domaće proizvodnje. Hladno prešana ulja, funkcionalni med, biljni ekstrakti, zdrava hrana. 100% ljubavi, 0% kemije.

Obnovite tjelesnu vitalnost – što još možete učiniti za sebe

Naše sveukupno samopoštovanje vezano je ponajviše uz to koliko se dobro osjećamo u “vlastitoj koži”.

Ginko biloba biljka kao stvorena za moderna vremena

Vrlo zanimljiva biljka ginko biloba biti će tematika našeg nutricionističkog članka, a za početak samo da znate da vuče svoje korijene još od prije 300 milijuna godina.

Saznajte sve o omiljenom bljuštu, kukači i ljekovitom svojstvu vilinog korijena

Jedna od vrlo zanimljivih biljaka kojoj ćemo predstaviti zove se vilin korijen ili kako ga još popularno zovu bljušt, kukače, crna kuka ili bruškandul, a zapravo mali broj ljudi dobro poznaje ovu biljku.

Aronija čudesna biljka sjanih ljekovitih svojstava

Aronija je čudesno ljekovita biljka izvanrednih svojstava koja liječe naše tijelo, a svakako spada među vodeće podizače u očuvanju imuniteta.

Zelena salata velika je saveznica dijeta i bržeg mršavljenja

Vrijeme je za zelenu salatu koja će savršeno pomoći u detoksikaciji odnosno čišćenju organizma, nekoj od dijeta ili kao redovita namirnica koja se dobro kombinira uz niz jela.

Jagode – hidratizirajte se i smršavite uz ovu kraljicu proljeća

Prvo proljetno voće koje će zbog svoje bogate rodnosti, primamljive boje, izrazite sočnosti i slatkoće ploda naći na mnogim stolovima, znamo svi da se radi o sočnoj jagodi.

Artičoka kraljica kuhinje i super hrana za žuč

Predivna ljepotica ljubičastih cvjetova artičoke nikoga ne ostavlja ravnodušnim pogotovo kada se zna da srce te biljke pomaže pri zdravlju, a kao namirnica u kulinarstvu dovodi nepce do neslućenih užitaka.