Wish zoo

Snijeg u Gorskom kotaru razotkriva tragove velikih zvijeri

Snijeg koji je prekrio goranske šume, otkriva tko ih nastanjuje. Planinari, prirodoslovci i drugi zaljubljenici u šume zimi najčešće nailaze na tragove ptica, srna, jelena, zečeva i vjeverica.

Mini priča o neobičnim snježnim majmunima

Upoznajte neobične snježne majmune zvane “Japanese macaques” uz priču i galeriju fotografija ovih spektakularnih bića.

Hrčak predivni mali stvor idealan je kućni ljubimac

Hrčak kao kućni ljubimac zasigurno ne iziskuje mnogo vremena, a njegove vratolomije i simpatična njuškica izazvat će svaki puta osmjeh na vašem licu.

Sjajne vijesti dolaze sa Cresa gdje je uređena bolnica za supove

U Belom na Cresu uređena i opremljena „bolnica“ za supove! Bjeloglavi su supovi područje gniježđenja s kvarnerskih otoka proširili i na Park prirode Učka što je jako razveselilo sve ljubitelje općenito životinja pa tako i ovih prekrasnih ptica!

Deset razloga zašto su mačke sjajni kućni ljubimci

Mačke ili psi – od trenutka pripitomljavanja, naša populacija je podijeljena na one koji preferiraju mačke i one koji preferiraju pse.

Leptiri spadaju u najnevjerojatnija i najraznolikija stvorenja na zemlji

Leptiri su bića kojima se divimo, volimo ih i jedan su od najljepših ukrasa našeg vrta ili balkona.

7 najneobičnijih ptica na svijetu koje možete vidjeti i kod nas

Ljepota naše planete ogleda se ponajviše u prirodnim ljepotama i njenim stanovnicima, i ptice su ponajviše one koje opčinjavaju svojim izgledom, raznolikošću, ulogama i ljepotom pjeva ili neobičnog glasanja.

Formula pomoću koje ćete svog psa učiniti zdravim i sretnim, glasi: pazi, mazi, voli

Napuštanje kućnih ljubimaca, ponajviše pasa, velik je problem koji ne utječe samo na kućne ljubimce, već i na gradske sustave te društvo u cjelini.

7 hotela za pse u kojima ljubimci imaju raskošnu pozornost kakvu biste poželjeli i za sebe

Poslovno putovanje ili obiteljski izlet nije mnogima od nas potpun ako u putovanje nije uključen i naš četveronožni član, naš obožavani pas.

Vitomir Maričić u provokativnom izdanju – selfie od kojeg gubite dah

Naš svjetski prvak u ronjenju na dah koji uz to drži titulu aktualnog rekordera u toj razini – Vitomir Maričić – ovaj put uzima dah svima nama svojim selfiem sa posebnom posvetom!