Pan-pek s tradicijom rada punih 32 godine u trgovinama diljem Hrvatske otkriva tajnu i recept najmekših i najukusnijih krafni.
Mime’s obogaćuje brunch gastro scenu svojom slasnom ponudom koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.
Donosimo vam recept za idealno i ukusno predjelo koje ćete moći s ponosom servirati svojim gostima i ukućanima – tortica sa Brie sirom, jabukama i orasima.
Na prvom ovogodišnjem En primeuru zablistala je graševina, najznačajnija vinska sorta u Hrvatskoj, koja u zadnjem desetljeću privlači sve veću pažnju
U četvrtak 1. veljače, u restoranu Plavi Podrum u Voloskom uz pomoć vinskih stručnjaka formiran je konačan blend Santa Elisabette iz 2020. godine.
Ovogodišnji 9. po redu Vinart Grand Tasting održava se kroz četiri povezane vinske manifestacije, neke i na novim lokacijama, dijelom namijenjene širokoj publici ljubitelja vina i vinskih entuzijasta
Šampanjska kuća koja je ušla u povijest prekinuvši vladavinu muškaraca u svijetu proizvodnje šampanjaca, šalje još jednu snažnu poruku: Veuve Clicquot s oduševljenjem pozdravlja žene chefice lansiranjem programa Solaire Tables.
Ovaj jednostavan recept za puževe od lisnatog tijesta za puževe s kobasicama, rikulom i sirom otkrila sam slučajno na ručku kod prijateljice moje bake i željela sam ga isprobati.
Vesela i edukativna večer slasne hrane i vrhunskih vina održana je u krčmi Pri dečkima u Trnovčici (Gornja Dubrava), otvorenoj lani u listopadu.
Vino-trade Acrobat portfolio tasting 2024. dovodi u Zagreb najprestižnija imena svjetske vinske scene uz vrhunske masterclassove i tematske večere.