Gastro

Škampi na divljoj riži prava su rapsodija okusa i za najzahtjevnija nepca

Ukusni škampi, bilo svježi bilo smrznuti, savršeni su pripremljeni na divljoj riži, a ovo jelo se brzo priprema i prava je delicija na svakoj trpezi.

St. Jerome novi vinski brend stigao na hrvatsku scenu vrhunskih vina

Legendarna međimurska vinarija s novim je vlasnicima doživjela potpuni preobražaj, a rezultate višegodišnjeg truda pokazali su na predstavljanju održanom 20. veljače u Zagrebu.

Split i Zadar domaćini fantastičnih Wine ViP Eventa

Ove godine, osme po redu Wine ViP Eventi će započeti svoju „turneju” iz Splita 21.veljače a odmah idući dan je u Zadru.

Degrassijev Pinot noir Contarini 2016 – ljubavno je vino za Valentinovo!

Vinske zvijezde proslavile su svoj 10.rođendan uz osnivače i čak 11 zlatnih vina – veliko zlato osvojio je Degrassijev Pinot noir Contarini 2016

Pripremite savršene krafne kod kuće

Leo Jurešić otkriva recept za savršeno mekane i prozračne krafne koje lako možete pripremiti i u vlastitoj kuhinji.

Ovo su top 3 najukusnija recepta za oslić gotova za par minuta

Oslić je tako ukusna riba koja osvaja kuhare diljem svijeta, ali i naše kuhinje u kojima ju volimo spravljati na različite načine.

Veselo proljeće uz istarsku puricu, janjetinu i datulje

Veseli proljetni dani koje nestrpljivo iščekujemo pravo su vrijeme za nove gastro specijalitete i druženja na svježem zraku.

Čak 63 istarska vinara na 12. En primeuru u Zagrebu predstavila mlade malvazije

Unatoč izazovnoj vinogradarskoj godini malvazije berbe 2023. već su sada pokazale karakter, a svoj puni potencijal potvrdit će na jubilarnoj 30. Vinistri u Poreču.

Izradite domaće krafne prema recepturi staroj 30 godina

Pan-pek s tradicijom rada punih 32 godine u trgovinama diljem Hrvatske otkriva tajnu i recept najmekših i najukusnijih krafni.

Mime’s trattoria i pizzeria obogaćuje brunch gastro scenu Zagreba

Mime’s obogaćuje brunch gastro scenu svojom slasnom ponudom koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.