Ukusni škampi, bilo svježi bilo smrznuti, savršeni su pripremljeni na divljoj riži, a ovo jelo se brzo priprema i prava je delicija na svakoj trpezi.
Legendarna međimurska vinarija s novim je vlasnicima doživjela potpuni preobražaj, a rezultate višegodišnjeg truda pokazali su na predstavljanju održanom 20. veljače u Zagrebu.
Ove godine, osme po redu Wine ViP Eventi će započeti svoju „turneju” iz Splita 21.veljače a odmah idući dan je u Zadru.
Vinske zvijezde proslavile su svoj 10.rođendan uz osnivače i čak 11 zlatnih vina – veliko zlato osvojio je Degrassijev Pinot noir Contarini 2016
Leo Jurešić otkriva recept za savršeno mekane i prozračne krafne koje lako možete pripremiti i u vlastitoj kuhinji.
Oslić je tako ukusna riba koja osvaja kuhare diljem svijeta, ali i naše kuhinje u kojima ju volimo spravljati na različite načine.
Veseli proljetni dani koje nestrpljivo iščekujemo pravo su vrijeme za nove gastro specijalitete i druženja na svježem zraku.
Unatoč izazovnoj vinogradarskoj godini malvazije berbe 2023. već su sada pokazale karakter, a svoj puni potencijal potvrdit će na jubilarnoj 30. Vinistri u Poreču.
Pan-pek s tradicijom rada punih 32 godine u trgovinama diljem Hrvatske otkriva tajnu i recept najmekših i najukusnijih krafni.
Mime’s obogaćuje brunch gastro scenu svojom slasnom ponudom koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.