Gastro

Najljepši blagdanski pokloni čekaju vas u Miva galeriji vina

Ponuda MIVA galerija vina zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje „finih“ stvari te ćete zasigurno u ovom periodu darivanja u Miva ponudi pronaći nešto čime ćete razveseliti dragu osobu, poslovnog partnera ili sami sebe.

Sedam vrhunskih veganskih jela

Good Food veganski noviteti već prvim zalogajem pružaju pravi gastro užitak, zahvaljujući pomno izabranim namirnicama, koje su uvijek svježe, sezonske i lokalne.

Dalmatinski vinari kontinuirano promiču svoja vina u Italiji!

Udruga Hvarski vinari i ONAV (Organizzazione Nazionale Assaggiatori di Vino – Nacionalna organizacija kušača vina Italije) surađuju već niz godina, kroz razne radionice i događanja

Vrijeme je za Mlado ali i za Decanter

Došlo je vrijeme za mlado vino. Deset međimurskih vinarija predstavilo je “Mlado Međimurje”, nova mlada vina iz berbe 2020.

5. izdanje Tjedna talijanske kuhinje

5. izdanje Tjedna talijanske kuhinje u svijetu održava se od 23. do 29. studenoga u Zagrebu, gdje su organizirana brojna zanimljiva javna događanja.

Perkelt s pilećim iznutricama i žgancima od heljde

Perkelt ili gulaš savršeno je zimsko jelo koje će vas izvrsno ugrijati, a kad mu dodate ukusne žgance od heljde zaokružit ćete pravu zimsku bajku na svojoj trpezi.

Sjajan doručak od heljde je hajdina kaša s domaćim jajima

Neka vaš doručak bude prepun bjelančevina i vrijednih minerala i vitamina koje sadrži heljda koju još negdje zovu i eljda.

Zimska juha od čičoke i povrća ugrijat će nas baš kad nam treba

Zimska gusta juha u kojoj je čičoka ili divlji krumpir krepko je krem jelo prepuno kalcija, magnezija i ostalih nutritivnih vrijednosti koje su savršene za hladnije dane.

Peto ovogodišnje ocjenjivanje „Vinske zvijezde“

Vinske zvijezde – jesensko ocjenjivanje u Tajeru s dva velika zlata – 95 bodova!

Istra u srcu WOW-ica

U ova teška pandemijska vremena i lošim epidemiološkim uvjetima, grupa se odvažnih članica udruge WOW – iz Rijeke, Istre i Zagreba