Za ovu sezonu i još ugodniju jesen, kreativci iz već svima poznatog zagrebačkog bara Hugo’s Bar pripremili su fine doručke i odličnu sushi ponudu koju ako već niste, svakako morate probati.
Vinarija Kutjevo d.d. ove je godine trijumfirala na najvećem i najprestižnijem svjetskom natjecanju, Decanter World Wine Awards 2020., s čak četiri osvojene medalje.
Poznati zagrebački restoran Apetit prvih jesenskih dana slavi 10 godina i ponovno je otvorio svoja vrata gostima.
Goste restorana Zinfandel’s očekuje nova jesenska inačica à la carte jelovnika koji potpisuje Ana Grgić, talentirana Esplanadina chefica kuhinje.
Restoran Barbieri’s ulazi u jesensku sezonu s novim konceptom sjajnog jelovnika i novim glavnim chefom Matijom Pavlićem.
Uprkos uvjetima u kojima nam život uvelike određuje epidemiološka sitiuacija, riječke su članice WOW-a itekako aktivne.
U Lažnom Svjedoku je i više nego uzbudljivo, a Amruševa 1, prekoputa raskošnog parka Zrinjevac, nova je oaza neodoljivih gastro okusa.
Neobično ime, fantastična hrana i originalni kokteli karakteristike su popularnog kvartovskog gastro mjesta Jellyfish In Space, kreativnog kutka u Martićevoj 71, u Zagrebu.
Merlot Festigia 2016 Vina Laguna osvojilo je zlatnu medalju na Concours Mondial de Bruxelles i jedino je vino iz Hrvatske koje je na tom prestižnom vinskom natjecanju okrunjeno zlatnom medaljom, a Malvazija Istarska Riserva Vižinada 2015 nagrađena je srebrnom medaljom.
Na suncem okupanom obroncima Kaštela zore bobice sorte vrhunskog pošipa, a ovo je priča o Ivici Milanu i njegovom vrhunskom vinu koje zaokuplja misli od trenutka kada ste ga kušali…
Na spomen ove aromatične sorte misli nam odlete na predivni otok Korčulu, ali Ivica Milan odlučio je ovu autohtonu hrvatsku sortu uzgojiti u svim rodnom kraju u predivnim Kaštelima i stvorio vrhunsko vino.