Restauranti

Restoran Alfred Keller osvojio nagradu najboljeg fine dining hotelskog restorana u Europi

Dva nagrađivana lošinjska restorana – Alfred Keller i Matsunoki nastavljaju se probijati na svjetski gastronomski vrh, što su potvrdili i novim globalno prepoznatim priznanjima koja dodjeljuje World Culinary Awards.

Jedinstveno mjesto čija je ponuda bazirana na odabranim svježim morskim namirnicama

Izlasci u grad petkom dobili su sasvim novo značenje otvorenjem prvog Tunaholic fish bara u Petrinjskoj 47.

Vratila se jedna od najljepših zagrebačkih adresa adventa

Posljednjih nekoliko godina Advent u Bote jedno je od mjesta kojima se rado vraćamo.

Otvoreno je novo mjesto u Zagrebu za after-work druženja

Zagreb je dobio svoju prvu cicchetteriu – Cicchetti.

U Zagrebu predstavljena nova čarolije pašte

Pašta je jelo koje je nebrojno puta proglašeno najomiljenijm u cijelom svijetu, a svojim bogatstvom okusa osvaja još od davnina.

U Osijeku se održava Tjedan crne slavonske svinje

Još uvijek traje Tjedan crne slavonske svinje. Za vikend brojni restorani u Osijeku na tanjurima nude najbolje od Slavonije.

Novi RougeMarin City restoran s potpuno novim konceptom koji oduševljava

Otvoren novi RougeMarin City, restoran s potpuno novim konceptom, dosad neviđenim u Zagrebu i Hrvatskoj!

Zagrebački Food & Cocktail bar najavljuje novitete u gastro ponudi

Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima.

Renomirani restoran dobio je još jedno u nizu priznanja

Da je restoran ZOI pravo mjesto za uživanje u sofisticiranim jelima, vinu, druženju i romantici, prepoznala je i struka, dodijelivši mu još jedno priznanje

Gourmet doživljaji s potpisima renomiranih istarskih chefova

The Signature Dish: 4 of a Kind nesvakidašnja je serija ekskluzivnih fine-dining večera koju, krajem listopada u Rovinju i Balama, pripremaju četiri impresivna imena hrvatske gourmet scene