Restauranti

Fidel Gastro, na čelu s chefom Srđanom Ursićem: tradicija i inovacija à la carte

Fidel Gastro je popularna gastro-destinacija i omiljeno mjesto za druženje, a ovoga proljeća chef Srđan Ursić predstavlja uzbudljive novosti na jelovniku.

Dugovječnost Konobe Most počiva na vrhunskim specijalitetima istarske gastronomije

U blizini rijeke Mirne konoba Most, otporna na zub vremena, već gotovo cijelo stoljeće donosi Istru na tanjuru.

Uskrsni brunch za istinske hedoniste

Restoran Zinfandel’s i ove godine priprema niz raskošnih uskrsnih delicija s twistom, selekciju vrhunskih vina i pjenušaca, privlačne slastice i zabavnu potragu za pisanicama za najmlađe.

Konoba Ćakula raj je za oko, a autentični jelovnik raj je za nepce

Preuređeni interijer istarske gastro destinacije, konoba Ćakula, raj je za oko, a autentični jelovnik raj je za nepce.

KI NO BI kao tema japanske večeri

Vrhunski specijaliteti i čaša autentičnog japanskog gina razlozi su zbog kojih se u Takenoku prošle večeri tražio stol više.

U Good Foodu opet sve miriše na dobar doručak

Good Food, omiljena street food meka, na velika vrata vraća doručak koji je raj za nepce, ali i za oči.

Na terasi kultnog Le Bistroa Esplanadina chefica Ana Grgić Tomić predstavila je novu proljetnu kolekciju autorskih jela

Nadahnuta proljećem, Ana Grgić Tomiću novom jelovniku donosi gurmansku eksploziju boja i okusa.

Sjajna vijest za vegane: 3Hugs veganski brunch bar osvaja šarmom i kreativnim jelovnikom

3Hugs prvi je veganski brunch bar u Zagrebu, a prigrlit će vas fantastičnim jelima i napitcima 100% veganskog podrijetla.

Gastro remek djela na novom jelovniku splitskog restorana Allora

Jedna od čuvenih kulinarskih destinacija u Splitu ponovno donosi radost na tanjure.

Ovo je 10 najboljih restorana prema online narudžbama u Hrvatskoj

Tko ima vremena za svakodnevno kuhanje? Zato saznajte kojih je 10 restorana osvojio Zlatnu brokulu u čak 10 kategorija, a prema narudžbama za dostavu hrane.