Imed

Zadovoljstvo pacijenta na prvom je mjestu u ovoj poliklinici.
Poliklinika Imed nastala je objedinjavanjem maksilofacijalne rekonstrukcijske i plastične kirurgije, stomatologije i zubotehničkog laboratorija. Po uzoru na brojne europske klinike, ovdje se možete odlučiti za estetsku korekciju lica i tijela, te oralnu i dentalnu kirurgiju. Na raspolaganju su vam korekcije nosa, uški, vjeđa, usana, jagodičnih kostiju, obrva i cijeloga lica (face-lift), kao i povećanje, smanjenje i podizanje grudi, liposukcija te moderne tehnike pomlađivanja uz pomoć injekcija.

Stomatološki odjel, pak, sadrži 6 specijaliziranih ambulanti, kiruršku salu, zubotehnički laboratorij i rtg dijagnostiku opremljenu vrhunskim medicinskim instrumentarijem koji je certificiran prema ISO 9001 normi. U poliklinici se primjenjuju najnovija saznanja na području stomatologije, a u implanto-protetskoj terapiji, primjerice, koristi se takozvani švedski sistem  - najcjenjeniji implantološki sustav u svijetu.

Svakako valja izdvojiti terapiju po imenu Novi osmijeh – odmah! Riječ je o revolucionarnom obliku liječenja potpune bezubosti, koji uključuje 3 d rekonstrukciju čeljusti uz pomoć CT uređaja, ugradnju implantata i odgovarajućeg protetskog rada u vrlo kratkom roku.
Ovdje vam su vam na raspolaganju i klasični estetski zahvati poput izbjeljivanja zuba, makeover prednjih zubi, kao i ukrašavanje zubi nakitom.

KIRURZI: DR. ALEKSANDAR MILENOVIĆ i dr. MARKO KRMPOTIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela, dentalna kirurgija
KLINIKA: IMED
LOKACIJA: Zagreb (Selska cesta 90a)
KONTAKT: tel.: +385 (0)1 366 8936; e-mail: info@imed.hr

Facebook Like Button