Fashion

Modna kampanja nudi bijeg u nepoznato

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Uživajte u H&M haljinama i usklađenim setovima kroz svjetlucavu magiju prirodnih kristala i minerala

H&M s ponosom predstavlja svoju najnoviju kolekciju iz platforme Innovation Stories, kolekciju obojenu šezdesetima koja se fokusira na održivije ukrase.

H&M nudi jedinstveno stilsko putovanje s kolekcijom za proljeće 2023.

H&M kolekcija za proljeće 2023. inspirirana je mitskim otokom Hennes, a nudi mnogo mogućnosti za transformacije osobnog stila.

Revolucija mode i materijala u novoj kolekciji proljeće/ljeto Diane Viljevac

Novom kolekcijom za proljeće/ljeto 2023. poznata dizajnerica Diana Viljevac potvrdila je status ikone bezvremenskog, nepogrešivog stila, a pravu revoluciju u desecima elegantnih haljina i kombinezona

Svi proljetni modni trendovi za sezonu 2023 na jednom mjestu

Ovog proljeća postoji mnogo zabavnih načina na koji se mogu nositi rażličiti trendovi, kombinacija trendova, i ideja koje plijene pažnju, a pokušat ćemo ih objedini u jednom članku i s modnih pista spustiti u stvarni život.

Matching torbe i obuća za stylish outfit

Nova modna kolekcija za proljeće/ljeto 2023.donosi pravo modno osvježenje!

Matchy trend u modnom proljetnom outfitu nikad usklađeniji

Proljetna sezona sa sobom donosi novosti u modnom svijetu kroz zanimljive i inspirativne outfite matcy trenda.

Ljubav na Rebekin način u pjesmi “Guma”

Kakav bi osjećaj bio, kada bi za promjenu upravo u ovom danom trenutku dopustili sebi da budemo jednostavno mi, upravo takvi kakvi jesmo?

Modna priča u koje se lako zaljubiti

Nova kolekcija pod nazivom Bouji inspirirana je nezaobilaznom ženstvenošću, a sve pod okriljem vlastite proizvodnje i stvaranja.

Modna proljetna kolekcija Replay već je stigla na police

Autentično, uvijek drugačije i odvažno epiteti su koji savršeno opisuju novu Replay kolekciju proljeće-ljeto 2023. koja se i ovog puta fokusirala na suvremeni, urbani i cool izgled.