Fashion

Možda neki od vas i nisu preveliki obožavatelji ravnih cipela, ali ako cijeli dan trčite sa sastanka na sastanak ili ako ste još dodatno zaposlena mama onda će vas espadrile potpuno osvojiti.

Liu Jo, talijanski modni div koji već desetljećima na hrvatsko tržište donosi modne imperative, za sve svoje vjerne kupce pripremio je veliko ljetno sniženje i cijene niže i do 50 posto!

Sinoćnji događaj pod nazivom “Noć zvijezda, mode i kulture” ponovno je privukao brojne zaljubljenike u rad domaćih i međunarodnih dizajnera, a za ovaj događaj sinoć se tražilo i mjesto više.

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije

FASHION&FRIENDS i ove ljetne sezone pripremio je najbolje popuste i već od danas za vas ima idealna rješenja za sve prilike – jer kreće veliko sniženje!

Rovinj će ove godine ponovno postati epicentar mode i ljepote zahvaljujući organizaciji CROSTARS-a te će ugostiti modni događaj Noć zvijezda, mode i kulture 2024.

Lik Meduze, baš kao što su ga za svoje štitove birali najmoćniji bogovi poput Atene i Zeusa te mnogobrojni drugi mitski junaci, i dalje je posvećen i namijenjen upravo jakim i hrabrim junakinjama i junacima iz naše svakodnevice, tako je to naime zamislio dizajner Nenad Sovilj.

Kolekcija ‘Portrait of a Woman’ donosi statement komade nakita koji privlače pažnju i postaju neizostavni dijelovi svakog modnog outfita.

Glumica i dizajnerica, Katarina Baban održala je drugu samostalnu reviju svog brenda Lilith i zapadni dio Zagreba pretvorila u prvi mali čarobni raj, transformirajući vanjsku terasu Mansion Event Resorta u modernu bajku.

Savršena prilika za elegantan predah usred radnog tjedna, zbila se jučer u idiličnom okruženju Riverside Gardena, gdje je u duhu talijanske tradicije i ljubavi prema mantri “dolce far niente”, Grazia organizirala poseban Summer party.

Počela je velika ljetna akcija od 30% na sve, u Fashion Company trgovinama i na Fashion&Friends online shopu i mobilnoj aplikaciji.