Fashion

Black is back – crni komadi za super look

Iako je modna igra prošarana svim bojama i nijansama, crni komadi odjeće i modnih dodataka u novoj sezoni imaju prednost. Donosimo tri Guess stajlinga kojima vlada vječna crna.

Savršene čizme u sedam nijansi jeseni

„Klasika sa zaokretom“ najjednostavniji je opis nove modne sezone koja je pred nama.

52. zagrebački salon najavljuje ZS LABORATORIJ

U sklopu programa aktualnog 52. zagrebačkog salona, u četvrtak 19. listopada i petak, 20. listopada održat će se iščekivani ZS LABORATORIJ, s dvije iznimno zanimljive programske večeri u dvorani Akademije dramske umjetnosti F22 u Frankopanskoj.

Draguljarnica Malalan otvara Rolex kutak

Malalan, hrvatsko odredište za luksuzne satove i nakit, i Rolex sa zadovoljstvom najavljuju skorašnje otvaranje novog Rolex kutka u Malalanovoj multibrand trgovini u Zagrebu.

Eksplozija zavodljive umjetnosti uz Palmers

Oda senzualnoj estetici ženskog tijela kroz simbiozu umjetnosti i luksuznog donjeg rublja.

Jesen je u modi

Westgate, najveće modno središte u Hrvatskoj, u kampanji za sezonu jesen/zima 2017. poziva da ostavite sve modne diktate i oslobodite vlastitu kreativnost.

Nude je apsolutni hit

Potražite svoje tople ljubimice u Liu Jo storeovima i osigurajte si toplu i fashion zimu.

Obucite svoje tijelo u novu kožu

Nakon što ih je pokazala na svim važnim sajmovima – u Milanu, Hong Kongu, Parizu, Tokiju, Pekingu i Münchenu, dizajnerica Vedrana Šehagić je svoju novu kolekciju od kože učinila dostupnom u ekskluzivnim trgovinama

Nova Lulu couture kolekcija elegantno prkosi zimi

Jedan od najomiljenijih domaćih modnih brendova – LuLu Couture, na oduševljenje brojnih obožavateljica i fashionistica predstavio je aktualnu kampanju za jesen/zimu 2017./2018.

Tako visoko, a tako udobno!

Cipele s platformama bile su popularne još četrdesetih godina prošlog stoljeća, a svoje najzvjezdanije trenutke doživjele su u „ludim“ sedamdesetim i nakon toga su se više puta vraćale na modnu scenu.