Kulturna događanja

Spektakularno otvaranje Malog rimskog kazališta

Svečanost programa obuhvatila je i dokumentarni film s brojnim poznatim licima koji su govorili o važnosti Malog rimskog kazališta

Bryan Adams stiže u Arenu Zagreb

Nakon punih šest godina, jedan od najupečatljivijih i najomiljenijih glazbenika na svijetu, ponovno se vraća pred zagrebačku publiku!

Nagrađivani francusko-hrvatski ansambl Dialogos u HNK Zagreb

Nagrađivani francusko-hrvatski ansambl Dialogos, koji je utemeljila hrvatska pjevačica i muzikologinja Katarina Livljanić, predstavit će svoj projekti Hekuba u foyeru zagrebačkog HNK 26. travnja 2023. u 17.30 sati.

Sedmo izdanje Velveta ponovno na otoku Krku

Jedan od najboljih domaćih umjetničko-glazbenih projekata, Velvet festival, ove se godine održava po sedmi puta i to od 29. lipnja do 2. srpnja u očaravajućem Puntu na otoku Krku.

Prvo izdanje festivala “Svi smo mi nahero” u Maksimiru

Četiri dana puna kulture i umjetnosti na dar građanima.

Zagrebačka premijera nove predstave Karla Hubaka

Sinoć je pred punom dvoranom MM Studentskog centra u Zagrebu održana premijera predstave “Ana Karenjina: Hoću ljubav, a ljubavi nema.”

Mjesec jazza kao stvoren za sunčane proljetne dane

Francuski institut u travnju obilježava Mjesec jazza i organizira koncert, predstavljanje knjige i izložbu fotografija jazz glazbenika.

Karlo Hubak i još jedna Ana Karenjina

Živa izvedba genijalne glazbe Sergeja Rahmanjinova i tragično duhovit plesni performans idealno će uokviriti jednu tipično zagrebačku romantičnu jadikovku

Robert Čolina poziva na večer evergreena

‘Hrvatski Michael Bublé’, Robert Čolina, priprema sjajan repertoar koji se većim dijelom fokusira na bezvremenske međunarodne glazbene uspješnice.

Dvije ambijentalne umjetničke instalacije s posebnim svjetlosnim pričama

U okviru Festivala svjetla Zagreb, koji organizira Turistička zajednica grada Zagreba, postavljene su i dvije ambijentalne umjetničke instalacije s posebnim svjetlosnim pričama