Kulturna događanja

Ljeto na zagrebačkom Zrinjevcu

Posjetite nezaobilazno Ljeto na Zrinjevcu koje u zelenoj oazi samog centra grada traje od 19. srpnja do 4. kolovoza, kada će stanovnici grada, ali i brojni turisti, moći uživati u zabavnim i atraktivnim događanjima.

Film SIN otvara 25. Sarajevo Film Festival

Jubilarno, 25. izdanje Sarajevo Film Festivala svečano će otvoriti svjetska premijera filma SIN bosanskohercegovačke rediteljice Ines Tanović, koji će biti prikazan u Natjecateljskom programu – igrani film.

Fantastični koncerti na sceni Amadeo

Najljepša gornjogradska ljetna pozornica u petak nam predstavlja harmonikašicu Merimu Ključo i vokalisticu Jelena Milušić, dok je nedjelja rezervirana za Andreju, Rundeka & Ekipu, “Ftičeke”

Ponovno šećemo „OKOLO“ po Zagrebu

Skrivene ulice, zaboravljeni prolazi, krošnje zagrebačkih parkova i zakutci Gornjeg grada i ove godine postat će mjesta spontanih susreta prolaznika s umjetnošću.

Ljetna pozornica Bundek

I ovoga tjedna nastavlja se bogati program Ljetne pozornice Bundek, na kojoj nas očekuje niz novih glazbenih doživljaja.

Masters of Dirt Total Freestyle

Najbolji svjetski freestyle virtuozi na motociklima, biciklima i quadovima izvodit će nevjerojatne vratolomije i oduševiti sve obožavatelje adrenalina.

Komičarski spektakl godine

Najpopularnija domaća komičarska ekipa ove jeseni ponovno u Lisinskom.

Dvorišta – omiljena manifestacija stiže u Zagreb

Šestu godinu zaredom – omiljena zagrebačka manifestacija ponovno je s nama!
Od ovog petka 12. srpnja pa sve do nedjelje 21. srpnja zakačite se po šesti put za – Dvorišta!

Osvježite ljeto koncertima na Bundeku

U srcu grada uživanje u glazbi na travi Trga kralja Tomislava na festivalu Zagreb Classic

Picasso, Chagal i Miró stižu u Aman Sveti Stefan

Nekolicina je svjetskih odredišta koja pružaju doživljaj, romantiku klasike i živopisnu povijest poput resorta Aman Sveti Stefan.