Muzeji i galerije

Međunarodni dan muzeja

U suradnji sa Konfucijevim institutom u Zagrebu i Hrvatsko – Kineskim društvom prijateljstva, Galerija Klovićevi dvori predstavit će tradicionalno kinesko pismo te čuvenu kinesku ceremoniju ispijanja čaja.

Izložba Roberta Paulette „Suton & Zora“

Ova zanimljiva izložba govori o zastrašujućoj činjenici života na zemlji vezanog uz oružje, rat i istrebljenje, te istovremeno o vjeri u imaginaciju, umjetnost i slobodu.

Skriveno blago naivnih majstora

Izložba iz fundusa Hrvatskog muzeja naivne umjetnosti iz Zagreba.

Izložba Roberta Paulette

Izložba naziva Suton & zora donosi dio Paulettina svijeta koja će pružiti beskrajne mogućnosti za individualne interpretacije i shvaćanja vidljivog i nevidljivog.

Izložba “GroundWork”

Galerija Contra sa zadovoljstvom predstavlja novu grupnu izložbu pod nazivom „GROUNDWORK“.

Sedam zagrebačkih muzeja na Trgu bana Jelačića

U svom premijernom izdanju prošle godine, Muzeji izvan muzeja izazvali su veliko zanimanje javnosti svojim inovativnim pristupom i originalnom koncepcijom s preko 20 tisuća posjetitelja.

Volin izist pravu spizu!

“Volin izist pravu spizu!” od srijede u atriju Muzeja grada Trogira.

Izložba “Duševni interijer”

U četvrtak 9. svibnja 2019. u 19 sati otvara se samostalna izložba “Duševni interijer” akademske umjetnice Marine Ćorić u Galeriji ZILIK, Radićeva 13, Karlovac.

Izložba – Sakralna baština otoka Brača

U petak, 26. travnja 2019. s početkom u 20 sati u Arheološkom muzeju u Zagrebu održat će se otvorenje izložbe “Sakralna baština otoka Brača – Itinerari kulturnog turizma”.

Upoznajte fotografa kojeg obožava medijska scena svijeta: Rino Gropuzzo Fotomorfoze

Riječki fotograf međunarodno profilirane karijere, Rino Gropuzzo, poznat je po svojim fotografijama u području modne, reklamne, beauty, erotske te pejzažne i umjetničke fotografije.