Nova kolekcija Mai by Majda

Dizajnerica Majda Postružin predstavila novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto.

Do sada najšarmantnija MAI by Majda kolekcija snimljena je u srcu starog Zagreba koji je bio izvrsna modna kulisa za sezonu proljeće/ljeto 2017. Dizajnerica Majda Postružin iskoristila je čari glavnog grada i poznatih zagrebačkih lokacija, kako bi svojoj novoj, proljetnoj kolekciji podarila domaći štih.

mai-by-majda-2 mai-by-majda-1

Nova kolekcija prepuna je ženstvenh haljina u prozračnim materijalima, lepršavim volanima i razigranim cvjetnim uzorcima. Prevladavaju dugačke prozračne haljine, idealne za vruće ljetne dane s, ove godine, ultimativnim cvjetnim uzorcima, raskošnim volanima ili pak bajkovitom čipkom. Ljupka kolekcija snimljena je na ulicama zagrebačkog Gradeca i Kaptola, gdje su se ženstveni komadi savršeno uklopili u romantično ozračje starog grada. Kolekcija je veoma nosiva, a vrlo je elegantna i chic, s naglaskom na udobnost, na radost brojnih obožavateljica Majdinog dizajna, koje su se do sada već mogle uvjeriti kako elegancija i udobnost tvore savršenu modnu priču.

mai-by-majda-4 mai-by-majda-3

Kolekcija je inspirirana omiljenim godišnjim dobom poznate dizajnerice, koje sa sobom nosi jarke boje, cvjetne uzorke i neizostavne lepršave haljine. Omiljeni komadi iz kolekcije mogu se isprobati u prekrasnom zagrebačkom MAI showroom-u na adresi Dudovec 51, a sve novosti pratiti putem Instagram stranice www.instagram.com/maibymajda i Facebook profila MAI by Majda. Ljubitelje online shoppinga razveselit će činjenica da je kolekcija dostupna i preko novog webshop-a www.maibymajda.com. Vrijeme je da uskočite u jednu od lepršavih haljina i prokrstarite svojim omiljenim mjestima u gradu, dok pjevušite ”djevojke u ljetnim haljinama…”.

mai-by-majda-6 mai-by-majda-5

mai-by-majda-7

Fotografije: Karmen Poznić