Pjenica od lososa

Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.

Da li se može biti zaljubljen i u hranu?
Ako sumnjate iskušajte ovaj recept pa ćete možda promijeniti mišljenje. Otkrivamo recept za jednu profinjenu i elegantnu pjenicu kojom ćete oduševiti svoje nepce.

PJENICA OD LOSOSA

Sastojci za 4 osobe:

20 dkg svježeg lososa
1 dcl slatkog vrhnja
20 dkg sira morscapone
1 bijelanjak
Sol,bijeli papar

Priprema:

Odresku od lososa odstraniti kožu i kosti. Zatim meso lososa sitno izrezati na kockice i ubaciti u blender da se potpuno usitni ,polagano dodavati sir i tučeno slatko vrhnje te na kraju začine i snijeg od bjelanjka, koji lagano umiješamo kako bi pjenica ostala lagane teksture. Posluživati u staklenim čašicama uz prepečene štapiće tosta .

Višnja vam želi dobar tek!

Autor: Višnja Dobrić Čihoratić