Recepti svijeta

Curry od škampa i piletine recept koji spaja jedinstvene okuse ljeta

Da li ste pokušali spojiti piletinu sa škampima, a uz to obožavate curry?

Roštilj je najbolji uz domaće marinade i umake: napravite svoje

Mnogima od nas roštilj je skoro pa nezamjenjiv način pripreme hrane u ljeti, ali zna se da dobar roštilj i namirnice koje pripremamo na njemu trebaju biti fino začinjene.

Voćni kolač s ribizlom i jabukama osvježenje je kakvo tražite

Ljetna kombinacija boja i okusa u deliciji kakvu vjerojatno još niste probali. Ribizle, med i jabuke u kolaču slastica je koju svakako morate probati.

Kotel Manhattan najpopularnije piće ovog ljeta

Manhattan je savršen koktel za ovo vruće ljeto, a pružiti će vam sasvim drukčije osvježavajuće iskustvo ispijanja.

Juha od jogurta prema originalnom turskom receptu

Ljeto je vrijeme kada želimo jesti lagana, osvježavajuća jela, baš kao što je juha od jogurta čiji vam originalan recept donosimo ravno iz Istanbula.

Pita od jabuka i oraha bez brašna i šećera: Apple-Walnut Pie

Ovu ćete pitu od jabuka i oraha zavoljeti odmah, jer je jednostavna za spravljanje, a ne sadrži šećer niti brašno. Apple-Walnut Pie postati će omiljen desert na vašem stolu kojeg ćete jesti iznova i iznova bez grižnje savjesti :) .

Ovaj kolač s borovnicama dolazi nam bez brašna i šećera

Još jedan ljetni kolač dolazi nam u varijanti bez brašna i šećera što znači i manje opterećenja oko kalorija, a na redu je slastica s borovnicama kojih je sada u izobilju.

Kolač bez brašna i šećera: Almond Cheese Cake

U vrućim ljetnim danima nikome nije do sjedenja uz štednjak, a najpoželjnije su slastice i deserti koji su brzo gotovi, osvježavajući, naročito oni koje možemo jesti bez grižnje savjesti.

Kokteli koji će začiniti i osvježiti ovo ljeto

Iako smo se već pomirili s činjenicom da će ova ljetna sezona biti nesvakidašnja, od nekih hedonističkih sitnica, poput koktela koji čine trenutke odmora ljepšim, ipak nećemo odustati.

Čarobni morski recepti od ribe i škampa

Predstavljamo vam izvrsne čarobne morske recepte s ribom i škampama, koje je s nama podijelio chef Davida Skoko, a iste specijalitete možete kušati i uz mirisno jadransko more u gastro oazi restorana “Bowa”.