Recepti svijeta

Grofovski odrezak Dvorca Mihanović

Za sve ljubitelje mesa donosimo sočni recept za grofovski odrezak koji će rasplamsati vaše nepce. Glumica Marija Borić odlučila je na trenutak „daske koje život znače“ zamijeniti kuhačom i pokazati svoje kulinarsko umijeće.

Zvjezdice s cimetom i lješnjakom

Zvijezda svakog božićnog stola tradicionalani su kolači zvijezdice s cimetom i lješnjakom.

Lukavi hotdog Polidog

Mnogi odrasli obožavaju hrenovke. Donosimo jednostavan recept koji će unijeti miris užitka u vaše domove.

Najfiniji Hot dog Polidog Cheesy

Za sve u obitelji koji vole hrenovke i sir u kombinaciji, donosimo sjajan recept za hot dog upravo sa ovim omiljenim namirnicama.

Recept za pečene hrenovke Polidog Šampion

Kada vam se žuri, a gladni trbuščići žele svoj obrok odmha i sada, onda posegnite za ovim receptom koji će ih oduševiti.

Božićni čajni kolačići

Prepustite se izradi odličnih tradicionalnih čajnih kolačića.

Najpoznatija francuska božićna jela

Uskoro nam se približavaju božićni i novogodišnji blagdani, vrijeme kada se pripremaju raznovrsne slasne delicije u svijetu, a mi ćemo u ovom tekstu pažnju posvetiti najpoznatijim tradicionalnim jelima

Ispecite najbolji soparnik, zeljenik ili uljenik kako ga sve zovu

Jedno od tradicionalnih jela u Hrvatskoj koje je također prepoznato u cijelom svijetu nosi naziv soparnik. Drugi nazivi koji se koriste za soparnik su pita od blitve, jelo od blitve, uljenik ili zeljenik, ovisno o području

Jednostavan i aromatičan kolač s jabukama

U ovom receptu našlo se svega – jabuke, orasi, kakao, grožđice, cimet… A rezultat je nevjerojatno mekan, pahuljast i aromatičan kolač!

Domaći Digestive keksi koje obožavamo

Ukusne McVities Digestive kekse od sada možete pripremiti i sami! Provjerite ovaj jednostavan recept i bacite se na pripremu!