Kuhinje Europe

Sorbetto od malina i ruže

Chef Stjepan Bistrički predstavljaju kao šećer na kraju svakog jela lagani sorbetto od malina i ruže

Ljubavno jelo za čarobno Valentinovo

Dani zaljubljenosti i ljubavi su pred nama.

Pašteta od pilećih jetrica

Jedna od najjednostavnih pašteta za napraviti

Najbolji način za pripremu savršeno sočnih pilećih prsa

Najčešća greška prilikom pripremanja pilećih prsa je predugačka obrada koja isušuje meso.

Tradicionalni Kocovi krapi

Okusite tradicionalno i vrlo popularno jelo Slovenije, izvrsne Kocove krape

Slatke košarice s jagodama

Jagode prepune vitamina omiljeno su voće pogotovo kada su dio nekog finog deserta.

Losos za gurmane i hedoniste

Marčelo Petan, voditelj hrane i pića Hotela Rogaška & ROI Spa i restorana Kaiser, podijelio je s nama recept za filet lososa s pireom od graška

Caprese salata od dimljenog tofua

Salata caprese, omiljeno jelo Talijana, može biti hladno predjelo, glavno jelo ili pak savršen nutricionistički obrok.

Marinirana tuna sa spiraliziranim povrćem i batatom

Tuna marinirana u origanu sa spiraliziranim povrćem sotiranim na maslacu i prženim batatom.

Šarena salata s mačuhicama

Savršeni okusi sljubljeni u ovom receptu oduševiti će vaše nepce.