Hutspot je nizozemsko narodno jelo od govedine, graha i povrća, iznimno hranjivo, krepko i iskonsko kao jelo u loncu.
Svježa krema kako bi u prijevodi najkraće mogli opisati Creme Fraiche, sjajan je dodatak različitim jelima i desertima.
Ukusni, mirisni i sočni kolači od jabuka i badema jedno su od remek djela poznate kuharice Marry Berry koji.
Mille feuille poznati je francuski klasik među slasticama, a možete ga osim s jagodama raditi i s nekim drugim voćem.
Postanite pizza majstor u svom domu.
Duck a l’Orange ili prevedeno patka s narančom znamenito je jelo francuskih majstora kuhinje za ljubitelje klasike.
U svom domu pripremite pravi domaći umak od oraha koji će vas očarati svojom sočnošću, a jelima dati posebno fin okus.
Ovaj recept, za izvrstan i sočan sendvič, dolazi nam iz Engleske, a obožava ga za svoje goste pripremati chef Adam Smith.
Slastica kruške Helene ili Kruške lijepe Helene tradicionalni je biser Francuske kuhinje.
Ako volite jednostavna i ukusna jela iz mora, pripremite ribu i isprobajte ovaj recept s oslićem koji će vam postati jedno od omiljenih jela.