Klasični recept za musaku koju dodavanjem novih sastojaka može pretvoriti u različite varijacije okusa i mirisa.
Palačinke su omiljena delicija koja se u različitim varijacijama jede od drevnih vremena. Američke palačinke koje nam predlaže Aperitivo bar s čokoladnim namazom, kokosom i šlagom te posute šećerom u prahu i listićima badema osvajaju već na prvi pogled.
Biftek, foie gras uz teranino, krema od celera i chips celer prijedlog je glavnog mesnog jela jedanog od najboljih hrvatskih chefova Stjepana Bistričkog iz zagrebački restorana Apetit.
Zamislite, skoro da nema slastičarnice koja u svojoj ponudi nema cheescake, jer je to naprosto jedna od najpoželjnijih slastica na svijetu.
Mnogi gurmani i ljubitelji dobrog zalogaja čuli su za slavno tradicionalno japansko jelo pod nazivom sushi.
Juha od kestena savršena je s okruglicama od jetre. Lako ju je pripremiti kod kuće, posebnog je okusa u kojem uživamo samo u ovo doba godine.
Ima li još koje zimsko jelo koje nismo probali spraviti, nešto što će oduševiti naše drage goste? Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereš pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Otkrijte tajnu savršeno pripremljenih pirjanih telećih obraza.
Za sve ljubitelje mesa donosimo sočni recept za grofovski odrezak koji će rasplamsati vaše nepce. Glumica Marija Borić odlučila je na trenutak „daske koje život znače“ zamijeniti kuhačom i pokazati svoje kulinarsko umijeće.
Mnogi odrasli obožavaju hrenovke. Donosimo jednostavan recept koji će unijeti miris užitka u vaše domove.
Za sve u obitelji koji vole hrenovke i sir u kombinaciji, donosimo sjajan recept za hot dog upravo sa ovim omiljenim namirnicama.