Recepti svijeta

Domaći Digestive keksi koje obožavamo i možemo ih lako napraviti i sami

Ukusne McVities Digestive kekse od sada možete pripremiti i sami! Provjerite ovaj jednostavan recept i bacite se na pripremu!

U hladnim danima savršene su čokoladne rum kocke

Jednostavan kolač koji bi vas mogao oduševiti! Provjerite naš slatki recept za aromatične i sočne, čokoladne kocke s rumom!

Tradicionalni specijalitet Mauricijusa curry od piletine i škampa

Da li ste pokušali spojiti piletinu sa škampima, a uz to obožavate curry? Mi smo ovo jelo i pripremili vlastitim rukama na veličanstveno lijepom otoku Mauricijusu.

Okusi i mirisi Mauricijusa hobotnica sa limunom

Savršeni okusi mora nezamjenjivi su, a ovaj izvrstan recept za salatu od hobotnice krije sočan zalogaj koji smo radili na radionici s chefom resorta Dinarobin Hotel Golf & Spa koji svojim gostima omogućava da nauče spretno izraditi ručak ili večeru.

Filet brancina umotan u tikvice

Ovaj brancin s tikvicama, chefa Ivan Milasa, jelo je proizašlo iz nekih novih okusa koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Rekonstruirane lazanje možete napraviti i vi

Rekonstruirane lazanje možete pokušati pripremiti i u vlastitom domu, a chef restorana Khala Ivan Milas ovo remek djelo molekularne kuhinje predstavlja na jedan novi način. Ove lazanje nikako vas neće ostaviti ravnodušnim stoga ovaj recept svakako trebate iskušati i iznenaditi svoje fino nepce.

Mousse od čokolade i Leffe piva

Da li možete zamisliti ukusan mousse od čokolade obogaćen s tamnim belgijskim ale pivom koje je bogato aromom pržene kave, vanilije, klinčića i sušenog voća s blago slatkim okusom

Za sve koji obožavaju nove okuse Leffe brownie torta

Nadamo se da ćete uživati u ovoj posebnoj kombinaciji piva i čokolade, a nudimo vam ekskluzivno recept za Leffe Brownie tortu koja će biti specijalan užitak na vašim nepcima.

Nodoljiv specijalitet Užička komplet lepinja

Poznata i kao „lepinja sa sve“ koja je, ako je vjerovati pričama mještana grada Užica u zapadnoj Srbiji bila neizostavan obrok ondašnjih majstora

Sfera od kestena i Zacapa ruma sa spužvom od bijele čokolade i kristaliziranog lisnatog tijesta

Najduže ime na svijetu za kolač koji se isplati napraviti. Toliku rapsodiju na nepcima koju ova slastica ostavlja vrijedna je njene izrade prema receptu koji vam donosimo.