Snaga cvijeća

Cvijeće na cvijeće? Zašto ne?

Prošli tjedan sam otišla u kupnju biljaka i cvijeća sa svojim dečkom. Otkrili smo naš bazen, očistili okolinu te smo posadili novo cvijeće i biljke da bi označili dolazak proljeća u našem domu u Barceloni.

espresso_news_310a
Bila sam skoro jednako uzbuđena kao i kad idem kupovati cipele. Ne znam razlog zbog kojega u mom stomaku igraju leptirići dok ulazim u prekrasnu cvjećarnicu, bogatu mirisima i bojama prekrasnog cvijeća, bilja i agruma. Osjećam se kao da skačem na cvjetni krevet, na kojemu bi ostala cijeli dan ništa ne radeći, šarena i sretna! :)

Alice-Luker-The-Last-Bloom-2
DSC_0005
DSC_0016
“KATARINA! KATARINA!” Moj dečko, Ante, me budi iz dnevnog sna. “Jeste li odabrala bilo kakvu biljku do sada? Idemo odavde.” On je jednako uzbuđen za odlazak kao što sam ja bila za dolazak u cvjećarnici jer gdje god da se on pojavi ljubitelji košarke ga zaustavljaju radi fotografiranja i autograma.

Dakle, na kraju smo kupili cvijeće, bilje i grmove u iznosu potpuno novih manolica. Imam dvije lijepe orhideje u ružičastoj i bijeloj boji, dva velika grma, jedan veći grm lavande, prekrasnu mentu, nešto umjetnog bijelog cvijeća za svoj ured i još pokoji vrtni alat.

collage spices
DSC_0021
Cijelo popodne sam provela sadeći biljke te dva slomljena nokta i pet porezotina kasnije, imala sam prekrasno uređen vrt sa svojim stablom limuna i mentom za jutarnji čaj i večernje Mojitos.

07ae4c78a54d577021fc79098e805583

Neka proljeće započne.

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk