Spaghetti sa zelenim umakom

Spremite brzo zdrav i visokoenergetski obrok za nekoliko minuta u bilo koje doba dana.

400 g spaghetta
2 žlice maslinovog ulja
4 režnja češnjaka
2 šalice peršina
1 šalice temeljca od povrća
1 žlice soli

Stavite spaghette u posoljenu kipuću vodu i kuhajte ih 10 minuta. Usitnite češnjak te ga propirjajte 5 minuta na maslinovom ulju dok ne požuti. Dodajte peršin i temeljac, nakon što prokuha, posolite i umiješajte u spaghette.

Saznajte više o tome što jedete: EKOZONA TJESTENINA INTEGRALNA SPAGHETTI 500 g – Riječ je o vrlo zahvalnoj vrsti tjestenine koja se dobrom slaže sa svime, bilo da je riječ o mesnim ili povrtnim umacima ili kao dio juhe. EKOZONA integralni spaghetti napravljeni su od tvrde pšenične krupice, a dostupni su kupcima po informativnoj cijeni od 10,99 kn.

EKOZONA tjestenina proizvedena je iz cjelovitog zrna i ne sadrži jaja, tako da zadovoljava potrebe svjesnih potrošača koji su uvijek u potrazi za visokoenergetskim prehrambenim proizvodima. Zahvaljujući specifičnom načinu mljevenja cjelovitog zrna, EKOZONA tjestenina sadrži sve nutritivne elemente kao što su vitamini i minerali, a zbog visoke energetske vrijednosti pogodna je za tjelesno aktivnije osobe i sportaše. Neovisno o kojoj se vrsti tjestenine radi, svaka doprinosi unosu važnih vlakana. Integralna tjestenina sadrži 20 posto bjelančevina više od tjestenine koja je proizvedena od glatkog brašna.

Facebook Like Button