Video

Podršku kolegama dali i Edo Majka, Antonija Šola, Lucija Lugomer, Ida Prester, Zlata Mück Sušec, Meri Goldašić i brojni drugi.

Vjerni su obožavatelji punih devet godina čekali nastavak jednog od najboljih animiranih filmova, velikog hita nastalog u suradnji popularnog studija Disney i Pixar, naziva „Izvrnuto obrnuto 2“, koji konačno od 13. lipnja 2024. stiže u kina u distribuciji Blitza.

Poznata majka uz koju se lijepe brojni epiteti, Lejla Filipović, gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“ voditeljice Lane Gojak Bajt.

Patke su jedinstvene ptice koje obitavaju na mnogim staništima naših područja. Mnogi ih ljudi, osobito na selima, još uvijek drže kao domaće životinje.

Ovog travnja u kina stiže jedan od najuzbudljivijih horor filmova ‘Bezgrešna’ (Immaculate), u kojem glavnu ulogu časne sestre nosi Sydney Sweeney.

Ako ste pročitali knjigu Spasi me iz 2020., vrijeme je da u ruke uzmete drugi dio ove napete tinejdžerske trilogije. Romantična trilogija, Spasi se, je upravo stigao u knjižare.

Ovog travnja, zakoračite kroz film na teniski teren kroz dramu Challengers, kinematografsko remek-djelo koje predstavlja Zendayju u njezinoj najtransformativnijoj ulozi do sada.

U sklopu proslave rođendana ikone reggae glazbe, Boba Marleya, najavljujemo pretpremijerno prikazivanje filma “Bob Marley: One Love” u srijedu, 14.2. 2024. u svim CineStar kinima u Hrvatskoj.

Nakon 20 godina ponovno se vraćamo u North Shore High. Nova verzija teen komedije scenaristice Tine Fey stiže na velika platna, ovog puta u glazbenom izdanju i ispričan u doba društvenih medija.

Film oskarovke Emme Stone, Uboga stvorenja, koji je osvojio čak dvije nagrade Zlatni globus stiže u kina 18. siječnja 2024., a donosimo vam nešto više o sadržaju, glumcima i zanimljivoj priči koja je osvojila brojnu publiku i kritičare.

Nova najava za film „Slatka Simona“ redatelja i scenarista Igora Mirkovića uvodi gledatelje dublje u priču koja se vrti oko seksa, laži i interneta.

Cover Style spektakularnim tulumom zaključio još jednu uspješnu godinu!