Wish Food & Mood

Ako ste ljubitelji čaja, pripremite se na ugodno iznenađenje. Zamislite sve ono što volite kod klasične šalice, od mirisa, okusa, rituala ispijanja, ali sada u osvježavajućoj, elegantno gaziranoj verziji koja izgleda kao da je stigla ravno s naslovnice nekog lifestyle časopisa. Luksuzni pjenušavi čajevi

Ovaj slatki čokoladni zalogaj obožavat će svi sladokusci koji teško mogu zamisliti slasticu bez čokolade.

U Domu kulture u Štrigovi, u petak 16. svibnja svečano je otvoreno Urbanovo 2025. – Festival Pušipela, eno-gastronomska manifestacija koja je prerasta lokalne okvire i potvrđuje status jednog od najvažnijih vinskih događanja regije.

Ovaj jednostavan, ali prepun okusa tradicionalni dubrovački recept za lignje donosi dio mediteranskog šarma ravno na vaš stol.

Uz to vas očekuje i posebna uspomena – stilizirana knjižica o povijesti hotela i razglednica koju će osoblje hotela rado poslati na željenu adresu.

Svoje srebrno izdanje, 25. event ‘Vino uz žlicu’ organizatori Renata Cisar i Mustafa Topčagić upriličili su Pri Nami, popularnom baru u centru Zagreba koji odnedavno radi i kao zalogajnica

Smještena u srcu istočne Hrvatske, između rijeke Drave i padina Papuka, Vinarija Orahovica odražava bogatstvo prirodnih resursa ovog kraja.

Nakon deset godina, na mjesto istaknute liječnice Margite Belušić, maksilofacijalne kirurginje i subspecijalistice plastične kirurgije glave i vrata, ali i poznavateljice vina i vinske entuzijastice

Gastronomski performans: Teppanyaki iskustvo koje morate probati.

U gastronomski osviještenoj Belgiji u pivskim se barovima nerijetko uz pivo servira sir posut solju, ponekad s celerom.

Provansa ima tisućljetnu povijest vinogradarstva a ova mediteranska regija prepuna je mnogobrojnim kontrastima

Pjenušava vina oduvijek su bila sinonim za luksuz, eleganciju i proslave. No, iza svake boce pjenušca krije se fascinantna priča o slučajnosti, inovaciji i strasti. Ovaj put, istražujemo putovanje pjenušavih vina kroz prizmu obitelji Peršurić, koja je pretvorila slučajno otkriće u istarsku vinsku priču uspjeha.