WOW serum za lijepe i zdrave trepavice

Trepavice su iznimno važan detalj ženskog lica. Ne postoji ništa privlačnije u ženskom pogledu od dugih, gustih trepavica koje tom pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti. Nažalost, malo je sretnica rođeno s prirodno raskošnim trepavicama, ali čak i njihove, svakodnevnim korištenjem uvijača, maskare i sredstava za skidanje šminke, postaju nerijetko oštećene i oslabljene. Baš kao što vodimo brigu za našu kožu, kosu, nokte, i trepavice zahtijevaju određenu njegu i provjerene proizvode koji će ih istovremeno njegovati i učiniti ljepšim.

revitalash-total-lash-beauty-mini-kitKao najučinkovitiji svakako se ističu serumi za rast trepavica koji su posljednjih godina postali apsolutni hit. Međutim, u moru raznih proizvoda koji obećavaju duže i gušće trepavice bez korištenja maskare, teško se odlučiti za onaj pravi. Pritom, posebnu pažnju treba obratiti i na sastojke takvih proizvoda, budući da ih nanosimo na najosjetljiviji dio našeg lica – oči, koje su podložne raznim upalama i infekcijama.

Jedan od klinički testiranih i posve prirodnih proizvoda je RevitaLash serum, prvi liječnički proizvod za rast trepavica i vodeći u svojoj kategoriji. Pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, štiti ih od lomljenja i ispadanja te potiče rast prekrasnih i luksuznijih trepavica. Ovaj serum nastao je spojem najnaprednije tehnologije u kombinaciji s peptidima i biljnim ekstraktima, kako bi nahranio i hidratizirao trepavice održavajući ih mekanima, čvrstima i zdravima. Svaki sastojak njegove formule posebno je testiran kako bi osigurao učinkovitost i sigurnost te se čak 97% ispitanica izjasnilo kako su primijetile rezultate u samo tri tjedna korištenja.

Detaljnije rezultate kliničkih ispitivanja, ali i načina uporabe ovog čarobnog seruma možete pogledati u kratkom videu:

Ovaj WOW serum koriste i najpoznatije hollywoodske zvijezde kako bi zablistale na crvenom tepihu, pa zašto si ne biste i vi u svakodnevnom životu osigurali dašak glamura?

RevitaLash serum možete pronaći u Wow Junkie trgovini te si osigurati predivan, zavodljiv pogled bez ugrožavanja zdravlja vaših očiju.