Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom

Avanturist, pustolov, umjetnik u preživljavanju i televizijska zvijezda Bear Grylls vraća se u divljinu s omiljenim holivudskim zvijezdama u novoj sezoni pustolovne serije DIVLJE PUSTOLOVINE SLAVNIH S BEAROM GRYLLSOM.

Nova sezona odvodi gledatelje na udaljene lokacije širom svijeta, uključujući šume mangrova pune krokodila u Panami, podvodne špilje na Sardiniji i duboke pukotine na najvećem ledenjaku na Islandu te goruće pustinjske kanjone u Arizoni.

U ovoj napetoj sezoni svjetski proslavljeni pustolov vratit će se svojim divljim korijenima i donijeti mnoštvo nikada ranije viđenih akcija, majstorija i vratolomija koje će vas ostaviti bez daha.
Serija se emitira na National Geographic kanalu u u 22:00 sata.

running-wild-with-bear-grylls-1

U novoj sezoni gledatelji će moći vidjeti Gryllsa koji će se udružiti s nekoliko zabavnih super zvijezda u pokušaju probijanja vlastitih granica izdržljivosti. Daleko za sobom će ostaviti civilizaciju i uputiti se na neočekivano putovanje kroz neke od najekstremnijih okoliša na Zemlji.

running-wild-with-bear-grylls-2

„Ekipa serije DIVLJE PUSTOLOVINE SLAVNIH S BEAROM GRYLLSOM vrlo je uzbuđena što je naša pustolovna serija u petoj sezoni pronašla dom na programu National Geographic“, izjavio je Grylls.

„Vrlo sam ponosan što su sve zvijezda s holivudske A-liste koje su mi se pridružile na putovanjima kroz divljinu, doživjele tako pozitivno iskustvo.
To je upravo ono što divljina čini: odvodi nas do ruba kako bi nagradila našu hrabrosti i predanost i dala nam osjećaj ponosa koji nema cijenu“.

running-wild-with-bear-grylls-3

Gosti tjednih epizoda uključuju izvanredan izbor zvijezda koje su za sobom ostavile gradske pločnike i odvažile se na izlet izvan utabanih staza kako bi se okušale u preživljavanju u divljini.

Oskarovka Brie Larson – sama Kapetanica Marvel – pobjegla je holivudskim paparazzijima i otkrila svoje (nadljudske) moći tijekom pohoda po džungli, šumi mangrova i močvari te se odvažila na skok iz helikoptera u vodu punu morskih pasa.

Nagrađivani glumac i plesač Channing Tatum skupio je dodatnu snagu i vraća se na još jednu rundu s Gryllsom, koji zna kako ovog holivudskog zavodnika staviti na još veću kušnju.

running-wild-with-bear-grylls-5

Ove neustrašive zvijezde moraju se suočiti sa svojim najdubljim strahovima i uhvatiti se u koštac sa svime i svačime, od divljih životinja do rappelinga na stijenama, i sve to u nekim od najnepristupačnijih divljina na svijetu.

Jednom kad stignu u te daleke okoliše, a prije nego njihova pustolovina završi, sudionici se moraju znati osloniti na svoju intuiciju, tehnike preživljavanja u divljini i puku ustrajnost.

running-wild-with-bear-grylls-4

U novoj sezoni gostovat će sljedeće super zvijezde:

- Alex Honnold – profesionalni penjač po stijenama i prvi penjač koji se sam popeo na stijenu od 900 m El Capitan u Nacionalnom parku Yosemite (Free Solo)
- Armie Hammer – glumac nominiran za Zlatni globus (Skrivena ljubav, On the Basis of Sex, Društvena mreža)
- Brie Larson – glumica, dobitnica Akademijine nagrade (Kapetanica Marvel, Soba, Unicorn Store)
- Bobby Bones – voditelj na američkom radiju (The Bobby Bones Show), pobjednik 27. američke sezone Plesa sa zvijezdama
- Cara Delevingne – svjetski poznati model, moćna influencerica i nagrađivana glumica (Valerian i grad tisuću planeta, Odred otpisanih, Gradovi na papiru)
- Channing Tatum – nagrađivani glumac i plesač (Foxcatcher, 21 Jump Street, Čarobni Mike)
- Dave Bautista – zvijezda akcijskh filmova i nekadašnji profesionalni hrvač (Osvetnici: Završnica, Stuber, Čuvari galaksije)
- Joel McHale – glumac, komičar i radijski voditelj nominiram za nagradu Emmy (Klub otpisanih, Santa Clarita Diet, The Soup)
- Rob Riggle – glumac i komičar (Night School, Rob Riggle’s Ski Master Academy, 21 Jump Street)
- Zachary Quinto – glumac nominiran za nagradu Emmy (Američka horor priča, Zvjezdane staze: S one strane, NOS4A2)

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button