5TEMA – studio za dizajn poslovnih i privatnih interijera Dunja Franjić Bubek

Studio se bavi dizajniranjem trgovina, ureda, ugostiteljskih objekata, javnih i privatnih prostora.

O 5TEMA
5TEMA – percipiranje i promišljanje prostora kroz 5 osjetila kojima doživljavamo svijet oko sebe
5TEMA je studio za dizajn poslovnih i privatnih interijera. Studio se bavi dizajniranjem trgovina, ureda, ugostiteljskih objekata, javnih i privatnih prostora.

5TEMA namestaj

​Svakom projektu pristupa se individualno, imajući na umu želje i potrebe vlasnika prostora, kao i utjecaj prostora na posjetitelja. Iza svakog projekta stoji pomno promišljanje o tome kako se kupac osjeća u ambijentu, kamo mu pogled klizi, kojom putanjom se kreće. Time se postiže sinergija funkcije i estetike u službi svih osjetila.

Dunja Franjić Bubek

O dizajnerici: Dunja Franjić Bubek

“Samostalno poduzetništvo je novi, veliki izazov, no svjesna sam stečenih znanja, iskustava i mogućnosti koje želim podijeliti s klijentima. Oni to prepoznaju i nagrađuju.”

Još u djetinjstvu je stvarala “gradove” prepune kutijica namještaja koje bi sama izrađivala za figurice iz kinder-jaja. Bavila se animiranim filmom i proučavala arhitekturu. Ipak, njen izbor studija pao je na strojarstvo kako bi naučila kako avion može letjeti ili brod ploviti. No život je vraća prvoj ljubavi.

Ubrzo nakon fakulteta zapošljava se kao projektant u arhitektonskom birou, a potom u poduzeću za projektiranje i proizvodnju opreme za trgovine, skladišta i ostale prostore.

Kao voditelj projekata 20 godina je zadužena za razvoj i projektiranje interijera vezanih uz drvni sektor – pekarnice, odjel voća, uredi, butici, kafići, hoteli, škole, privatni prostori, itd. Surađuje tada sa mnogim poznatim brandovima: BioBio, Froddo, Vitapur, Varteks, Polleo trgovine, Konzum, Kaufland, CroatiaOsiguranje, PMF, Toplice Sveti Martin, hotel Milenij Baška Voda i brojni drugi.

namjestaj 5TEMA

Stjecala je iskustvo kontaktirajući s raznim strukama, dobavljačima, kupcima; čitajući, osluškujući tržište i posjećujući sajmove. Poticana od investitora da otvori vlastiti studio za dizajn, odlučila je usavršiti za dizajnera interijera kroz dvogodišnji studij.

2019-te se osamostaljuje te otvara vlastiti studio za dizajn i projektiranje interijera – 5TEMA.
​Angažirana je i kao predavač na Callegari talijanskoj školi za dizajn u Zagrebu.

pekara dizajn

Ukoliko želite promijeniti vaš postojeći životni prostor ili da kompletno uredite interijer novog stana, kuće ili poslovnog prostora, Studio za unutarnji dizajn 5TEMA na čelu s Dunjom Franjić Bubek je tu da odgovori na sve vaše zahtjeve.

svilan interijer ducan

Poslovni prostori

Daju nam neograničeno polje za upečatljiva i funkcionalna dizajnerska rešenja. Kafići, restorani klubovi ili dućani te ostali poslovni prostori moraju da odišu toplinom i modernim duhom. Autorski pečat interijera i kvalitetan namještaj i oprema u potpunosti mora da odgovori željama investitora za uspješan biznis.

Kuće i stanovi

Bogato životno iskustvo i specifične želje naših investitora su usko povezani sa rešenjima ovih objekata koji su namijenjeni za obiteljski život i odmor. Nalaženje najboljih estetskih i funkcionalnih rješenja su pravi put da vlasnik objekta komforno, kroz sve aspekte korištenja objekta, može da uživa.

5TEMA varteks ducan interijer

Usluge dizajna interijera
> izrada idejnog rešenja
> realistični 3D vizualni model sa renderima
> razrada funkcije prostora
> izrada izvođačkog projekta
> kompletna razrada detalja za izvođenje
> odabir boja, materijala i tkanina
> definiranje položaja rasvjete s odabirom osvjetljenja
> izrada crteža za pravljenje namještaja po mjeri i odabir komadnog namještaja
> odabir detalja i dekoracije
> praćenje izvođenja projekta

Moj studio zasnovan je na strasti za vizualizacijom, na stvaranju lijepih interijera s posebnom pažnjom na estetiku i fine detalje.
Slobodno me kontaktirajte ako želite saznati više o mom radu ili ako trebate ponudu za svoj projekt.

Facebook Like Button