7 hotela u kojima će razmaziti pse

Obiteljski izlet nije potpun bez cijele obitelji, uključujući tu i četveronožne članove.

Pronaći mjesto na kojem će psa pustiti, makar kroz ulazna vrata, može biti zahtjevan zadatak. Ovih sedam hotela idu korak dalje – posvećuju raskošnu pozornost i pružaju užitak vašim ljubimcima, kadkada pazeći više na njih nego na njihove ljudske pratioce.

image-000
De L’Europe Amsterdam – Amsterdam (www.leurope.nl)
Poslovno putovanje u Amsterdam ne mora značiti ostavljanje ljubimca kod kuće. U De L’Europe osoblje će pružati vašem ljubimcu društvo, voditi ga u šetnje ili na zahtjev spremiti posebne poslastice. Obližnji parkovi i drveća pružit će vašem psećem suputniku novi teritorij za istraživanje i njuškanje.

image-001
ME Cabo – Mexico (www.melia.com)
ME Cabo je u cijelosti posvećen svojem gostu, a gosti sa repom nisu nikakva iznimka. Nakon dolaska sa psom, u sobi će vas čekati nekoliko posebnih dodataka uključujući deodorans, pseća igračka, eau de toilette i specijalan dnevni krevet za psa, kojega možete ponijeti na plažu.

image-002
Lime Wood Hotel – England (www.limewoodhotel.co.uk)
Seosko okruženje Lime Woods hotela i široki travnjaci su idealni da provedete vrijeme u šetnji sa svojim psom. Ukoliko želite nešto posebnije krenite u Forest Power Walk, s drugim ljubiteljima pasa, u brzu šetnju po šumama New Foresta.

image-003
Hôtel Keppler – Paris (www.keppler.fr)
Hotel Keppler s svojim prekrasno uređenim izgledom objeručke prihvaća ljubimce. Osoblju dajte ime svog ljubimca prije dolaska u hotel i biti će počašćen osobno prilagođenom poslasticom. Iza zidova hotela vaš pas će imati dovoljno društva na ulicama Pariza.

image-004
Soho Grand Hotel – New York (www.sohogrand.com)
Tipične malene hotelske sobe i gusti urbani okoliš New Yorka može zagorčati putovanje sa ljubimcom. Zato je SoHo Grand izgradio vlastiti park za pse uz sam hotel. Park je pun zabavnih i šarenih umjetnina a klupe koje omeđuju igralište pružaju mjesto za odmor dok se vaš pas igra i upoznaje sa domaćim ljubimcima.

image-005
Claska – Tokyo (www.claska.com)
Nakon dugog puta u Tokyo, možda nećete biti jedini koji neće izgledati svježe. Claska ima svoj salon za uređivanje pasa, Dogman, specijaliziran za češljanje i friziranje pasa. Također imaju svoje igračke, u slučaju da ste zaboravili ponijeti sve njihove putne potrepštine.

image-007
Taj Boston – Boston (www.tajhotels.com)
Plišani kreveti za pse i raznovrsna kulinarska ponuda dovoljan su razlog da počastite svog psa odsjedanjem u Taj Boston hotelu. Prijateljski raspoložen vratar, čiji đepovi skrivaju poslastice je dovoljan razlog za mahanje repom. Ne moramo naglasiti da je ljubav prema psima osnovna kvalifikacija za ovaj posao.

Fotografije uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button