Crni gin dominira u ovom ljetnom koktelu

Vrlo uspješna destilerija s Novog Zelanda koja je do sada osvojila dva svjetska zlata i dva svjetska srebra za svoj Gin Classic, San Francisco Wine & Spirits Competition i London International Wine & Spirits Competition, dominiraju u ovom koktelu koji mijenja svoju boju.

Osvježite se u nadolazećim ljetnim danima i u hladovini spravite koktel koji će oduševiti vas ili biti glavni zgoditak na prijateljskoj zabavi vaše terase.

Scapegrace Black je prvi prirodnim putem dobiven crni gin na svijetu. Prilikom miješanja s tonikom, boja gina se mijenja u ljubičasto-roza boju.

crni gin koktel

Ovaj gin je dobiven jedinstvenom mješavinom ekstrakta iz voća i povrća, uključujući crnu aroniju, šafran, ananas, sušeni cvijet plavog graška i batat. Svaki od navedenih ekstrakata pažljivo se destilira na određenoj temperaturi i prema točno određenom redoslijedu, kako bi se dobio gin crne boje.

scapegrace black gin

Scapegrace black je gin neočekivanih aroma, od onih tropskih koje zatim prelaze u zemljane note. Vrlo svježeg i cvjetnog okusa, s tragovima citrusa i slatkih začina. Ugodnog, osvježavajućeg završetka po ananasu i citrusima.
Cijena 299,50 kn

MIVA VINA

Facebook Like Button