Darujemo čitateljice popustom od 20% na sve usluge do kraja godine

Približavanjem Božićnih i novogodišnjih blagdana mi započinjemo s darivanjem naših vjernih čitateljica.
Za početak, evo lijepog dara kojim će vas, razveseliti Iva Grgurić vlasnica salona za uljepšavanje AME koji se nalazi u Zagrebu na adresi Babonićeva 45.

Salon za uljepšavanje “AME” daruje popustom od 20% do kraja ove godine, SVE naše čitateljice na usluge uljepšavanja:
manikuru, trajni lak, ugradnju i geliranje noktiju, profesionalno šminkanje, ekstenzije trepavica, microblading, te novog načina iscrtavanja savršenih obrva, tehnikom nanoblading!

ame-make-up-2

EKSTENZIJE TREPAVICA
Do nedavno, one su bile tajno oružje slavnih ljepotica iz showbiz industrije, no danas su pristupačne svakoj djevojci.
Ekstenzije se pričvršćuju uz sam korijen prirodnih trepavica, lijepe se pojedinačno, dakle jedna po jedna, na svaku od vaših prirodnih trepavica.

ame-make-up-5

MAKE UP
Posebni trenuci traže profesionalan make-up prilagođen prigodi za koju se djevojka želi urediti.
U svome Salonu za uljepšavanje Iva koristi isključivo najbolje proizvode svjetskih Make up brendova.

Nanoblading

Nakon Microblading obrva koje su prošle godine vladale u beauty svijetu, ove se godine pojavio novi trend nazvan nanoblading kod kojega se koristi jednokratni alat s nano iglama kojima se stvaraju izrazito fine “dlake” koje izgledaju poput pravih obrva.

ame-make-up-3

Obrve su danas postale jako bitne i uz konturiranje, one su must have što je i logično jer su one okvir cijelog lica, otkrila nam je Iva koja se tijekom protekle dvije godine educirala kod najpoznatijih vizažista u regiji: Borisa Čavline, Silve Stojanović, Dušana Lazića, Sandre Marković, te kraljice microbladinga Tatjane Damjanović u njezinom 22 Institutu u Ljubljani.

ame-make-up-1

Ako ste, drage naše, zainteresirane za iscrtavanje obrva najnovijom nanoblading tehnikom uz 20% popusta koji vrijedi do kraja ove godine, nazovite vlasnicu salona za uljepšavanje AME – Ivu Grgurić na broj mobitela: 098 171 3211

ame-make-up-5