Wish in the city

Kulinarska ljubav malog Chefa i Malog placa

Kad se udruže mali, kuhaju se velike stvari.

Zavirite u najljepši atelier i čudesni svijet Hrvoja Dumančića

Atelier akademskog kipara, najpoznatijeg po korištenju motiva konja i konjičkoj skulpturi, mjesto je rada, života i kreativne energije u samom centru Zagreba.

Time slastičarnica s francuskim štihom

Za realizaciju ove lijepe priče najzaslužniji je vrhunski mladi slastičar Robert Hromalić, koji je u partnerstvu s Davorom Bienenfeldom i Matejom Đorđevićem u Zagreb donio jedinstven slastičarski projekt.

Gradovi koje opsjedaju turisti

Od čak sto najposjećenijih gradova iz cijelog svijeta Bangkok je najposjećenija destinacija

Opatija postaje free reading zone

Dobro došli u Opatiju, otvorenu virtualnu knjižnicu — prvi turistički grad u Hrvatskoj i svijetu koji povodom Svjetskog dana turizma postaje FREE READING ZONE.

Top 7 gurmanskih mjesta Osla

Norvešku kuhinju karakteriziraju fantastični lokalni sastojci poput rakova iz Barentsovog mora, izvrsne ribe poput lososa ili bakalara, organska janjetina i slasno bobičasto voće.

Otkrili smo mjesta u centru Zagreba gdje se fino jede i pije

Znate li koja je razlika između francuskih i hrvatskih palačinki?

Kako naručiti kavu u Italiji poput pravog Talijana

Vodič kroz različite načine spravljanja autentične talijanske kave i načine naručivanja espressa poput pravog Talijana.

Živim krovovima i fasadama Bečani hlade grad i brinu o prirodi

Zelenim fasadama temperatura u Beču će pasti za 13 stupnjeva Celzijusa, a „zelenim zgradama“ Beč hladi grad i smanjuje potrebu za klima uređajima. Ozelenjavanjem fasada Bečani žele zamijeniti klima uređaje.

Europljani su najveći ljubitelji delicija na putovanjima

Putovanja koja su usko vezana za gastronomiju, vrlo su popularana i mnogi smatraju da nijedno odlazak na neku novu destinaciju nije potpuno bez kušanja lokalnih specijaliteta i posjeta novim restoranima.