Valentinovo uz Filmsku CineLady u CineStaru

S prvim danima veljače parovi polako kreću planirati kako provesti Dan zaljubljenih. Neki se odluče za romantičnu večeru, neki taj dan provedu u toplini svog doma, neki otputuju, a neki se odluče na izlazak u kino.

Nova CineLady projekcija ove godine ‘pada’ baš na Valentinovo, a budući je ovako prigodan datum CineStar je za svoje vjerne CineLady posjetiteljice organizirao Valentinovo specijal – prvi CineLady uz dva filma: “Zelena knjiga: Vodič za život” te francuska komedija “Sve je to zbog ljubavi”.

green-book

Neka vaš ženski izlazak bude izvrstan u kinima s pet zvjezdica, nazdravite za ljubav uz neke od najhvaljenijih filmova godine.
Film “Zelena knjiga: Vodič za život” jedan od Oscar favorita s 5 nominacija, od toga za glavni film, najboljeg glavnog glumca i najboljeg sporednog glumca, a uz to je dobitnik triju Zlatnih globusa.

Francuska komedija “Sve je to zbog ljubavi” s Audrey Tautou nasmijat će vas do suza i bit će ju užitak za gledati.

U CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) u četvrtak, 14.02., priprema se party povodom valentinovske CineLady projekcije, a kinoulaznice se mogu kupiti već od danas.
Prije filma s počekom u 19:00 sati, DJ će zagrijati sve posjetiteljice veselim glazbenim ritmovima uz piće dobrodošlice.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)